Erdi43
Üye
-
Konu Sahibi
-
5610 bendede var telefonu alırken buna msn yukleniyormu dedim hayır yükelenmez dediler bende ondan uğrasmadım ama benim telefonumda arada bir ekran kararıp beyazlasıyor sonra bastan acılıyo kapanıp değil bayazlasdıktan sonra normal ekrana geliyor tuslara basıyom kendine geliyo bunun düzeltmek için nasıl yapım bana soylemek için *********** dan iletirmisiniz
Nokia Software Updater yükle firmware daha güncel bi sürümü yok desede sen varolanı bi daha yüklemeyi dene
Bendede 5610 XpressMusic var.Sen msn yüklemeyi biliyor musun.
Prohub çok tşkler kardeşim.
dediğin gibi yaptım ve oldu.
gerçekten çok saol.
ayrıca benim hattım avea ve benim tele nerdeyse bütün msn prolarını attım hiçbiri çalışmadı.
yani açılıyoda bi türlü bağlanmıyo.
büyük ihtimalle avea dan kaynaklanan bişey.
tekrar tşkler...
5610 a msn için bi çare yokmudur arkadaşlar ne yüklediysem çalışmadı yada ben çözemedim lütfen yardım!
5610 bendede var telefonu alırken buna msn yukleniyormu dedim hayır yükelenmez dediler bende ondan uğrasmadım ama benim telefonumda arada bir ekran kararıp beyazlasıyor sonra bastan acılıyo kapanıp değil bayazlasdıktan sonra normal ekrana geliyor tuslara basıyom kendine geliyo bunun düzeltmek için nasıl yapım bana soylemek için ***************** dan iletirmisiniz
Prohub çok tşkler kardeşim.
dediğin gibi yaptım ve oldu.
gerçekten çok saol.
ayrıca benim hattım avea ve benim tele nerdeyse bütün msn prolarını attım hiçbiri çalışmadı.
yani açılıyoda bi türlü bağlanmıyo.
büyük ihtimalle avea dan kaynaklanan bişey.
tekrar tşkler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?