5603 Video sayfası açamıyor.Yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haydar01

Üye
    Konu Sahibi
5603 Video sayfası açamıyor.Yardım lütfen
Selam.Ben 5603 ile internete bağlanıyorum fakat video sunumu yapan sayfalara girdiğimde video oynatan sayfada f(flash player amblemi)çıkıyor ve video oynamıyor.Cihzın ayarlarında flash açık.Yinede oynamıyor.Acaba eksik bi program mı söz konusu.Bi yardımcı olun nolur.

kamercan

Üye
kardeşim eğer flashı yüklemeye çalıştıysan adobe nin olduğunu görcen telefonun bilgisayarda çalıştıran video türünü desteklemiyor(çünkü internetteki video türü genelde flv dir) flash yülemeye çalışırsan onu da yüklüyemessin çünkü bizim telefonun işletim sistemi java o tür programları windows destekler (symbian belki)

--------------- Ekleme ---------------

hatta telefonunun desteklediği sadece 3gp ve mp4 video türü olarak bu nedenle bilgisayardan video bile atarken onları bu dosya türüne çevirmen lazım çevirmessen çalışmaz internettekide aynı hesap dosya yı desteklemiyor ama benim yaptığım gibi dosyayı telefonuna yükle ordan bilgisayarda video çeviricisinden kendi dosya türüne çevir sonra telefonuna yükle bu konuda benim kullandığım çevirici ultra mp4 video converter ama tam sürümünü yükle

--------------- Ekleme ---------------

tmm başka sorunun var mı

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
BİŞEY SORABİLİRMİYİM.
peki bu telefonda samsung s5603 te mobil tv izlenebiliyor mu? turkcell. turkcellde samsung gt 5603 diyor internette bakıyorum aynı samsung s5603 2side aynı sey özellikleri tek bir fark yok isim farkıda yok aslında ben lig tvye üye olcam izlebilirim demi_?

hakan619

Üye
arkadaşlar benim telefon smsung corby telefondan internete giriyorm herhengi bir videoyu açmaya çalışıyorm flash playerin resmi çıkıyo videoyu açmıyo nasıl izleyebilirim videoları bi yardımcı olurmusunuz ltfn...

ekremos

Üye
hakan int. gezebilionmu corby ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt