Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5530 v32 C6 MODU'ndan OrjinaL Versiyona Geçiş?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmetdalgic
Üye
Konu Sahibi
5530 v32 C6 MODU'ndan OrjinaL Versiyona Geçiş?
5530 v32 C6 MODU'ndan orjinaL V31'e nasıl geçebilirim? Nokia Software Updater ile olmuyor, çünkü en son sürüm yüklü diyor. Phoneix ile olmuyor, 32'den 31'e downgrade'e izin vermiyor Nasıl bir yol izlemeliyim bu yazılımdan kurtulmak için?
linkinparkmm
Üye
nokia da version yükseltme die bir şey yoktur ama bildiğim kadarıyla flash dosyalrının versionun v32 olarak gösterirsen olur sanırım
Mehmetdalgic
Üye
Konu Sahibi
Versiyon dediğim yazılım yaa, yanlış anlatmışım. Şimdi bu yüklediğim yazılım çakma yazılım ya, modifiye edilmiş, benim istediğim Nokia'nın orjinal yazılımına geçmek..
hasan_k_o
Üye
forumda var
navifirm diye bir program
ordan telefonuna göre orjinal dosyaları indirip flashlaman gerekli.
kolay gelsin.
Dediğini yaptım ama arkadaşım olmadı. Şu anda telefonda gözüken versiyon v32. Fakat Nokia'nın resmi sitesinde v32'nin Türkçesi yok. E Navifirm'den de v32 Türkçe yok. v32'i de Phoneix ile flashlamaya çalışınca downgrade'e izin vermiyor. v32'yi yapıyor ama o da Türkçe değil V31'i JAF ile yapmaya çalışıyorum, bu sefer de telefon açılmıyor Sanırım Navifirm ile indirdiğim v31 JAF ile uyum sağlamadı :S
hasan_k_o
Üye
jaf ile fw nin uygunlukla alakası yok. telefona mevcut yazılımdan daha düşük bir yazılım yüklersen telefonun birdaha açılmayabilir.forumda şöyle bir konu var : http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...malari/9-adimda-fw-turkcelestirme-389711.html buradan bir dene eğer yapamazsan forumdaki cfw hazırlayan arkadaşlarla bir görüş. türkçeyi gömsünler fwnin içine. kolay gelsin.
kilisli822
Üye
Arkadaşın symbianda yazılım düşürme yok sadece yükseltebilirsin.
Eğer cfw de olsa v32 yi yüklediysen v31 e dönme şansın yok mecburen orjinal Türkçe v32 nin çıkmasını beklemen gerekli...
Arkadaşın symbianda yazılım düşürme yok sadece yükseltebilirsin.
Eğer cfw de olsa v32 yi yüklediysen v31 e dönme şansın yok mecburen orjinal Türkçe v32 nin çıkmasını beklemen gerekli...