5530 v32 C6 MODU'ndan OrjinaL Versiyona Geçiş?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmetdalgic

Üye
    Konu Sahibi
5530 v32 C6 MODU'ndan OrjinaL Versiyona Geçiş?
5530 v32 C6 MODU'ndan orjinaL V31'e nasıl geçebilirim? Nokia Software Updater ile olmuyor, çünkü en son sürüm yüklü diyor. Phoneix ile olmuyor, 32'den 31'e downgrade'e izin vermiyor :( Nasıl bir yol izlemeliyim bu yazılımdan kurtulmak için?

• Beğen
Tepkiler: asdorat

linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
nokia da version yükseltme die bir şey yoktur ama bildiğim kadarıyla flash dosyalrının versionun v32 olarak gösterirsen olur sanırım

Mehmetdalgic

Üye
    Konu Sahibi
Versiyon dediğim yazılım yaa, yanlış anlatmışım. Şimdi bu yüklediğim yazılım çakma yazılım ya, modifiye edilmiş, benim istediğim Nokia'nın orjinal yazılımına geçmek..

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
forumda var
navifirm diye bir program
ordan telefonuna göre orjinal dosyaları indirip flashlaman gerekli.
kolay gelsin.

Mehmetdalgic

Üye
    Konu Sahibi
forumda var
navifirm diye bir program
ordan telefonuna göre orjinal dosyaları indirip flashlaman gerekli.
kolay gelsin.

Dediğini yaptım ama arkadaşım olmadı. Şu anda telefonda gözüken versiyon v32. Fakat Nokia'nın resmi sitesinde v32'nin Türkçesi yok. E Navifirm'den de v32 Türkçe yok. v32'i de Phoneix ile flashlamaya çalışınca downgrade'e izin vermiyor. v32'yi yapıyor ama o da Türkçe değil :( V31'i JAF ile yapmaya çalışıyorum, bu sefer de telefon açılmıyor :( Sanırım Navifirm ile indirdiğim v31 JAF ile uyum sağlamadı :S

kilisli822

kilisli822

Üye
Arkadaşın symbianda yazılım düşürme yok sadece yükseltebilirsin.
Eğer cfw de olsa v32 yi yüklediysen v31 e dönme şansın yok mecburen orjinal Türkçe v32 nin çıkmasını beklemen gerekli...

Mehmetdalgic

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın symbianda yazılım düşürme yok sadece yükseltebilirsin.
Eğer cfw de olsa v32 yi yüklediysen v31 e dönme şansın yok mecburen orjinal Türkçe v32 nin çıkmasını beklemen gerekli...

Hımm.. TeşekkürLer arkadaşım ;) Bi ihtimal başka türlü olur mu diye sorayım dedim ama olmuyorsa napalım :=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt