5530 hafıza - kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

luridline

Üye
    Konu Sahibi
5530 hafıza - kapanma sorunu
arkadaşlar uygulamaları telefon hafızasına yüklüyorum ama bir sorun olduğunu farkettim. telefon hafızasında detaylara girdiğimde 22 mb uygulama 32 mb diğer dosya yazdığını gördüm. telefonumdaki uygulama boyutu doğru, ama bu diğer dosya olayını anlayamadım. mesajlar ya da telefon rehberi ajanda vs ile alakası yok. bilgisayardan ya da dosya yöneticisinde girdiğimde d ebu dosyaların ne olduğunu göremiyorum. formatsız bir çözümü olan var mı bir de siz de kontrol edebilirmisiniz telefonlarınızı çünkü kendi kendine uygulama yüklerken oldu bu:S
bir de pc de olduğu gibi tel için de temizlik bakım araçları var mı?
+ 2. bir sorun telfon 2-3 günde bir kendine reset atıyor bunun sebebi nedir? tr update i bekliyorum güncelleme yapmadım bundan kaynaklanabilir mi?

aowdiver

Üye
arkadaşım aynı sorunlar bendede oluştu garantiye yolladım hemen. yazılımdan dediler usb kabloyla yazılım atıcaz olay çözülür dediler. 10 gün oldu daha aramadılar. kaldı ki bilgisayarı bile 2 saatte formatlıyoruz. geldiği zaman 1 kez bile resetlenirse geri götürüp paramı istiycem. gerekirse şikayet edeicem 512 tl para bağladım. garantisi varsa hemen götür her türlü çirkefi yap. çünkü genel sorun bun modellerde

zirveci47

Üye
bende aynı sorunu yaşıyorum:(((( telefon sadece arama esnasında kapanıyoorrr ve batarya şiiyor napacam bilgisi olan varsa paylaşssın lütfennn:hmmm

placeform

Üye
zirveci 47 arkadsım aynı sorun bendedevar telefon arama esnasında kapanıyor ve biri beni aradıgı esnada ben acınca kapanıyor yokmu bir cözümü_:ağlarım:

spiegel

Üye
kullandığınız versiyon kaç beyler? ben eski versiyonda boyle bir sorunla karşılaşmadım acaba yeni versiyonda mı var kotu mu ettim acaba yükseltmekle

placeform

Üye
evet yeni versiyonda v30 kapanıyor ne yazıkkı :S:off::allalla:

luridline

Üye
    Konu Sahibi
kilitlenme sorunu rom yetersizliği.internette iken kilitlenme sorunu da bu yüzden. bu da donanımdan kaynaklanıyor. aşırı batarya ısınımı da öyle.yazılımsal olarak nokia sürekli destek çıkartıyor ama qwery sorunu telefon üretildiği tarihten tam bir yıl sonra çozüldüğü düşünülürse nokianın smartphone olayında 40 fırın ekmek yemesi gerekiyo diye düşünüyorum. samsung daha geç girmesine rağmen piyasaya multitouch olayını halletti. x6 da bile hata olduğunu duydum su sıralar. düşük fiyat düşük işlemci düşük RAM-ROM. telefonu aldıktan 10 ay sonra farkettim ama iş görür telefon. verdiğin parayı düşününce. ver 1000-1200 lira htc al sorun kalmasın...

americanboy

americanboy

Üye
hayır bu drum yazılımdan kaynaklanıyor hatta telefon hafızası sürekli artar azalır tek çözüm hard format şu anda

furiousheart

Üye
benim x6 da kapanıp açılıyodu . genelde müzik dinleyip resimlere bakarken . versiyon atmayı denedim phoenix programıyla olmadı. nokia teknik servise götürdüm adamlar versiyon yüklediler . sonuç aynı, bende üstüne hard format attım. (kırmızı tuş + yeşil tuş + kamera tuşu ve power tuşu aynı anda basıyoruz ekran gelene kadar, eğer açıldığında tarih ve saat sorarsa format atılmış demektir) SORUN ORTADAN KALKTI.

sekilhost

Üye
benimde 5530 var arama yaparken kapanıyor acil yardım arkadaşlar lütfenn :(((( kulaklık la arama yapınca oyle bir sorun yok ama her zaman kulaklık kullanamam kı ben :(

rruzgarr

Üye
sorun iç kulaklıktan kaynaklanabilir yetkili servis yerine herhangi bi yere gidip telefonun iç kulaklığını değiştirin

--------------- Ekleme ---------------

sorun çözüldü %100 iç kulaklık kısa devreye düşmesinden dolayı telefonu kapatıyor.tam arama yaparken kulaklık sesi geleceği zaman telefon kısa devre algılayıp kapatıyor kendini yazılım falan ugraşmayın.kulaklık donanımıyla konuşabilmenizde bu yüzden ses veriyor normal olarak.

sekilhost

Üye
kardeş benim telefon kulaklıkla konusabiliyorum fakat kulaklık kullanmadan arama yaparsam kapanıyor

chtsln

Üye
kardeş eminsin dimi iç kulaklık olayından çünkü ben her yolu denedim düzeltemedim 2 kere garantiye yolladım değişen bişey olmadı eğer dediğin gibiyse tekrar yolluyacam en kısa zamanda cevap verirsen çünkü garanti süresi dolmak üzere telefonumun acill bi cevap bekliyorum kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt