5530 güncelleme sorunu[ÇÖZÜLDÜ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
5530 güncelleme sorunu[ÇÖZÜLDÜ]
arkadaşlar bilindiği üzere a tıkladığımızda 143 mb olan dosya iniyor onu indirdim:oke:

1)Sorunu şöyle çözdüm:
2)İnterneti windows 7 olan pcme bağladım(vistada olur)
3)pc suite modunu seçtim güncelle flan dedim
4)sonra güncellereken altta aygıt yüklenmesi başarısız uyarısı geldi
5)baloncuğa tıkladım bekledim otomatik eksik olan şeyleri güncelledi
6)ve telefonu güncelledim:)

yardımda bulunan bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bilgisayarın driverları yükleyemiyor..nokia pc suite in son versiyonun yüklendiğini kontrol edin sonra güncellemeye başlarken görev yöneticisinden nokia pc suite veya ovi suite ile ilgili hizmetleri kapatıp yeniden deneyin..

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarın driverları yükleyemiyor..nokia pc suite in son versiyonun yüklendiğini kontrol edin sonra güncellemeye başlarken görev yöneticisinden nokia pc suite veya ovi suite ile ilgili hizmetleri kapatıp yeniden deneyin..

tşk;pc suitein son sürümünü indiriyorum ama niye güncelleme sırasında nokia pc suite veya ovi suite ile ilgili hizmetleri kapatacağımı anlamadım:allalla:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
pc de görev yöneticisiyle kapatacaksın..

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
malesef sorunum çözülmedi:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
pc de işletim sistemin ne peki?

toligargala

toligargala

Üye
farklı bir işletim sisteminde dene örnek xp sp3 windows7 de sorunsuz oluyor tabi telin bütün driverleri yüklü olacak

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar normalde pc suite bağlıyor dosya aktarımı flan yapılıyor ama nasılki güncelleme yaptığımda 15 dak kala hoparlörden sanki biri arama yapıyormuş gibi sesler çıkıyor sonra pc suite kafayı yiyiyor(dırııt dırıt drııt dırıt...)sonra bilgisayarıma gelip bakıyorum pc suite simgesi yok(bağlantı gitmiş) e tabi ondan sonrada 3. resimdeki gibi gidiyor bağlantı xp sp2(1gb ram 256 ekran) kullanıyorum ama w7li(2gb ram 512 ekran) laptop war olmadı interneti ona bağlarım ama bu işi yarın yaparım 143 mb malum kotalı kullanıcılarız:D

--------------- Ekleme ---------------

farklı bir işletim sisteminde dene örnek xp sp3 windows7 de sorunsuz oluyor tabi telin bütün driverleri yüklü olacak

telefonun bütün driverları derken???

emre5816

Üye
eğer programda sorun yoksa pc de virüs vardır o engeller virüs taraması yaptın mı ?

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
eğer programda sorun yoksa pc de virüs vardır o engeller virüs taraması yaptın mı ?

virüs taraması yapmadım ama olduğunu zannetmiyorum bilgisayar hiç kasmıyor ama isterseniz bi sistem taraması yapayım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
virüsle falan alakası yok..işletim sistemi donanımı yükleyemiyor..özellikle netten indirme bitip 15 saniye kaldı diyince yapar onu..güvenlik duvarlarını ve otomatik güncellemeleri açın..

mertcan585800

mertcan585800

Üye
aynı sorun bendede var xp sp 3 yükledim ama faydası olmadı

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
güvenlik duwarını açtığımda zaten nokia software updateri engelliyor bnde engellemeyi kaldırdım bakalım yükleyecekmi...

aynı sorun:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
farklı bir usb den dene..

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
GÜNCELLEME IÇIN CIHAZIMI NASIL KULLANIRIM?

İpucu: Yazılımınızı güncellemeden önce daima verilerinizi yedeklemeniz önerilir. Öte yandan, cihazınızı kullanarak güncelleme yapmak tam yedeklemeyi gerektirmez.
1. Adım2. Adım3. AdımTelefonunuzun giriş ekranına *#0000# yazın veya Cihaz yöneticisi’ne gidin (gerekirse kullanım kılavuzunuza başvurun)Seçenek > Güncellemeleri kontrol et’i seçin.Güncellemeniz tamamlanana kadar ekranda görüntülenen talimatları uygulayın!

şu nokianın sitesinde telefondan güncelleme yapılabilir diyor onu deneyecem...

ya ben bu arada nemesis flan yüklemedim etkisi olurmu??

pasa_gonlum

Üye
arkadaslar bendede aynı sorun var dediklerinizin hepsini yaptım ama bi türlü olmadı hala aynı sorunu yasıorum cablo driverleri fln hersey yüklü ama hata verio :S ne yapmam gerekio yardımcı olursanız sevinirim...

ventoder

Üye
konu açılalı 2 ay olmuş bide ben denim yapa bilirsem sizi bilgilendireceğim umarım çaresini bulurum ve yardımcı olmuş olurum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt