5530 Ev Ekranındaki Arama ve Rehber tuşları çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hevalno

Üye
    Konu Sahibi
5530 Ev Ekranındaki Arama ve Rehber tuşları çalışmıyor
Arkadaşlar iki gündür uğraştım çözemeyince bilgi sahiplerinin bilgisine başvurmaya karar verdim.
öncelikle şunu belirteyim. fabrika ayarlarına da getirdim. pc den yazılımıda güncelledim (versiyon aynı olmasına rağmen genede güncelledim) nokiayanın ovi sitesinden yüklediğim probleme sebep olduğunu düşündüğüm yazılımlarıda kaldırdım. sorun hala devam ediyor
ev ekranında alta bulunan arama ve rehber tuşları tık alıyor ancak ne arama tuş takımı açılıyor nede rehberim.
ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

ArslanArif

ArslanArif

Üye
ayarlarda ekran kalibrasyonu ayarı var heralde onu bi dene

hevalno

Üye
    Konu Sahibi
ilgine teşekkür ama değil

Armendy

Üye
5530 kullanıcısıyım aynı sorun bendede oluştu ne yaptıysam düzeltemedim yardımcı olursanız sevinirim..

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
bendede daha önce oldu aldıgım tel bayisine gittim oda baktı olmayınca dediki abi bu garantiye gidecek dedi ve oldugu gibide garantiye yolladı yani sonuc garantiye gidecek :hmmm

hevalno

Üye
    Konu Sahibi
Bende servise götürerek çözebildim.

selo5828

Üye
1. Hackli telefonda Xplore açın ve "c:\private\10202BE9\persists\" klasörüne gelin
2. Bu klasörde 10275102.cre dosyasını silin
3. Ev ekranı teması olarak "Temel" seçin
4. Telefonu açıp kapayın
5. Tekrar ev ekranı teması seçimine gelip "Kısayol çubuğu" seçin
6. Kısayollarını yeniden ayarlayın.

Alıntı..

Korunma " kendime ait"
kısayollarda sonrada hafıza katına yüklediğiniz programlar varsa..tema olarak kullandığınız dosyalar hafıza kartına yüklüyse telefonu pc'ye bağladığınızda hafıza kartıyla bağlantı kopacağından dolayı tema ve kısayollar bozuluyor bu yüzden pc'ye depolama seçeneği ile değil pcsuite ile bağlanın..depolama kullanacaksanız temayı orjinal bi temaya ev ekranı temasınıda temel getirin..."uzun bi yol ama telefonun bozulmasından iyidir"

oguz173

Üye
ben hacklemeden hallettim *#7370# yaptım telefon kendine geldi şu an sapa sağlam sizde deneyin aynı sorunları bende yaşadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt