cnn.clb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayır pek değil kartını kesiyorlar sadece
Yahu oyun oynamasa bile telefonu özelleştirmek ister.
Live with walkman
Xperia mini
Galaxy gio
Nokia 603
Androide opera mini yükleyince daha hızlısı yok.
Tamam, teşekkürler...
- - - Eklendi - - -
Nokiaya çok alıştım açıkcası. Kullanımı kolay geliyor bana. Uygulama da kullanmıyorum zaten. Telefondaki uygulamalar yeterli. Ama dediğiniz gibi kişiselleştirmeyi seviyorum. Opera Mobile kullanıyorum uzun zamandır, gayet güzel.
603 de rahatça kisişelleştirilebilir kardeşim benim Belle iyi zatenTamam, teşekkürler...
- - - Eklendi - - -
Nokiaya çok alıştım açıkcası. Kullanımı kolay geliyor bana. Uygulama da kullanmıyorum zaten. Telefondaki uygulamalar yeterli. Ama dediğiniz gibi kişiselleştirmeyi seviyorum. Opera Mobile kullanıyorum uzun zamandır, gayet güzel.
603 te de 6 tane giriş ekranı var istediğin gibi kişiselleştirebilirsin kardeşim.
- - - Eklendi - - -
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/belle-ev-ekranlariniz-561079.html
- - - Eklendi - - -
verdiğim linke bir bak
603 de rahatça kisişelleştirilebilir kardeşim benim Belle iyi zaten
Evet kişiselleştirme adına çok iyiŞimdi bakıyorum, çok güzel duruyorlar hepsi.
- - - Eklendi - - -
Hepsine ayrı ayrı duvarkağıdı yüklenmesi de ayrı bir güzellik .
Evet kişiselleştirme adına çok iyi
İnternet sitelerinden de fiyatlarına bakabilirsin kardeşimEn uygun 603 fiyatı Bimeks'te sanırım. Başka bir alternatif var mı?
İnternet sitelerinden de fiyatlarına bakabilirsin kardeşim
Yani marketlerin de sitelerine bakabilirsinPeşin alacağım, internetten de daha önce alışveriş yapmadım ne yalan söyliyim.
Yani marketlerin de sitelerine bakabilirsin
570 e 603 aldim.2 ay önce ve hiç pişman değilim ve aldığım telefoncudan sim kartımı ücretsiz kestiler. Ve 10 - 11 tane oyun kurmuşum inan ki hiç açtığım yok bazen can sıkıntısından açıyorum o kadar. Android oyun dolu biliyoruz ama millet oyun oynamak için değil telefonda bulunması için yüklüyor. Şahsen ben oyunu pc de oynarım. Neyse kardeşim 603 al keyfine bak
Öyle baktım evet.
- - - Eklendi - - -
Öyle yapacağım.Yalnız sim kart olayı biraz canımı sıkıyor, kesme değil de aslında micro sim kart almak daha az risksiz olmaz mı?
Ayrıca ben hiç oyun oynamam.Zaten telefonda Angry Birds varmış, çok sıkılırsam onu oynarım .
O konuda sıkıntı olmaz kardeşim onlar usülünü bulur sen telefonu al yeter ki
eğer internete girecem çok oyun oynamam diyorsan nokia 603 al
arkadaşım yaklaşık 1 hafta önce 603 aldım telefondan çok memnunum inan bu kadar performans beklemiyordum 20-25 tane uygulama açmama rağmen banamısın demiyor
kesinlikle bu fiyata böyle muhteşem bir tel kaçmaz
sim kart konusundada bir şüphen olmasın ben mevcut kartımı 3 liraya kardırdım hiç bir sorunda olmadı
Telefonu aldıktan sonra kart sorunu ki sorun değil zaten 2 dk lık iş yahuBen de bu ay sonuna doğru alacağım, sabırsızlanıyorum şimdiden.Inşaallah kart konusunda da bir sorun çıkmaz da sorunsuzca hallederim hepsini.
Hiçbir sıkıntın olmasın. Benim kartımı hemen istemişti Avea bayiindeki arkadaş. 2 dakika sonra kesilmiş olarak getirdiler kestikleri parçayı da sana veriyorlar eğer telefonu değiştirirsen normal sim kart istediğinde kesilen parçanın içine kartını yerleştirip eski halinde kullanabiliyorsun için rahat olsun sana fazlasıyla yetecektir. Telefonda gerekli olan herşey var. İnceleme yazısı hazırladım yakın zamanda(belki bugün) sitede olacak...Ben de bu ay sonuna doğru alacağım, sabırsızlanıyorum şimdiden.Inşaallah kart konusunda da bir sorun çıkmaz da sorunsuzca hallederim hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?