Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
550 tl bütçem var telefon arıyorum lütfen yardım edin
Dikkat et sende rom yuklu. Ayrica teknoloji marketteyse onlarin cilki çıkıyor. Esit kosullarda test ettim tabiikide not2 s3 hizli yukluyor ama digerleride
Hakki yenilemez.
ayrica Nokia'nın kendi tarayicisi berbat. Hayatimda sadece 1. Gunumde kullanmıştım
PriZm
Üye
Bir ara orjinal roma dönersem ve kamera bulursam denerim.ve istersen video çekerim.ama birşey değişeceğini zannetmiyorum.Symbianın internet performansı gerçekten vasat.
Bir ara orjinal roma dönersem ve kamera bulursam denerim.ve istersen video çekerim.ama birşey değişeceğini zannetmiyorum.Symbianın internet performansı gerçekten vasat.
İlla android istiyosan 600 tlye alcatel ot 995 var ama 550 yi geçemiyorsan nokia 603 alabilirsin.
Metin MF
Üye
603
Penci Hoca
Üye
bıraz arastır ve xperıa ray al!!
Fıyatı 603 ıle nerdeyse aynı.
Banada 603 önerdıler ama son anda xperıa ray aldım ve çokkk memnunum!!
Xperıa ray 603den daha ıyı
Tavsıye ederım
djzeki9
Üye
nokia x2 al ses virtüezi makina işlemcisi hızlı hem ucuz cihaz
CasuS_87
Üye
O fiyata aldığın androidde dediklerini biraz zor yaparsın Symbian istersen Nokıa 603 var ..
ofluorhann
Üye
alcatel ot 995 e bakabilirsin teknosa da 499 tl y di sanırsam sony xperia tipoya da bakabilirsin 550 tl ye alacağın telefondan pek oyun performansı bekleyemezsin iyi oyunları kasar