550 tl bütçem var telefon arıyorum lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zappinger

Üye

Sende bir sorun var demekki.benim telefon 603 e maxicep ana sayfasını açarken 10 saniye fark attı.hemde flash player açıktı.
samsung telefonların hepsinin tarayıcıları zaten çok iyi

aleranol

aleranol

Üye

Sende bir sorun var demekki.benim telefon 603 e maxicep ana sayfasını açarken 10 saniye fark attı.hemde flash player açıktı.
Dikkat et sende rom yuklu. Ayrica teknoloji marketteyse onlarin cilki çıkıyor. Esit kosullarda test ettim tabiikide not2 s3 hizli yukluyor ama digerleride
Hakki yenilemez.

- - - Eklendi - - -

evet ama android 4.1.2 orjinal tarayıcısı kullanmıştım.. :) 603'te belle 113.xxx.xxx.xx vsvs birşeyler yüklüydü.
ayrica Nokia'nın kendi tarayicisi berbat. Hayatimda sadece 1. Gunumde kullanmıştım

PriZm

PriZm

Üye
Bir ara orjinal roma dönersem ve kamera bulursam denerim.ve istersen video çekerim.ama birşey değişeceğini zannetmiyorum.Symbianın internet performansı gerçekten vasat.

zappinger

Üye
Bir ara orjinal roma dönersem ve kamera bulursam denerim.ve istersen video çekerim.ama birşey değişeceğini zannetmiyorum.Symbianın internet performansı gerçekten vasat.
opera ile eh işte ama orjinal tarayıcısı benim eski genoa vardı aynı onun gibi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Katılıyorum,10 değilde 7 8 saniye olsun :)

furkan176

furkan176

Üye
İlla android istiyosan 600 tlye alcatel ot 995 var ama 550 yi geçemiyorsan nokia 603 alabilirsin.

Metin MF

Metin MF

Üye
603

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
bıraz arastır ve xperıa ray al!!
Fıyatı 603 ıle nerdeyse aynı.
Banada 603 önerdıler ama son anda xperıa ray aldım ve çokkk memnunum!!
Xperıa ray 603den daha ıyı :oke:
Tavsıye ederım

djzeki9

djzeki9

Üye
nokia x2 al ses virtüezi makina işlemcisi hızlı hem ucuz cihaz :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
O fiyata aldığın androidde dediklerini biraz zor yaparsın :) Symbian istersen Nokıa 603 var .. ;)

ofluorhann

Üye
alcatel ot 995 e bakabilirsin teknosa da 499 tl y di sanırsam sony xperia tipoya da bakabilirsin 550 tl ye alacağın telefondan pek oyun performansı bekleyemezsin iyi oyunları kasar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt