550 tl bütçem var telefon arıyorum lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rumba31

rumba31

Üye
    Konu Sahibi
550 tl bütçem var telefon arıyorum lütfen yardım edin
android işlemcili olsun istiyorum ekranı biraz büyük olsun. İnternette hızlı oyun çalıştırma hızıda iyi olsun. Nee önerirsiniz ?

zappinger

Üye
550 tl lik herhangi bir telefon oyunlari hizli calistirmaz. İnternet istiyosan symbian disinda birsey al

anılbaran

anılbaran

Üye
Nokia 603 al Nokia Belle .

BreakerZote

BreakerZote

Üye
50 Tl Daha Bul I9000 Al

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
550 tl lik herhangi bir telefon oyunlari hizli calistirmaz. İnternet istiyosan symbian disinda birsey al

Aksine o fiyata symbian alınır millet gidip 400 - 500 liraya Android alıyor sonra pişman oluyor kardeş bence Anıl kardeşimin de dediği gibi Nokia 603 al . O fiyata en iyi FP ( Fiyat - Performans ) ürünü.

zappinger

Üye
İnternet performansi java gibi 603un ondan dedim. İnternet istemis arkadas sosyal aglarla iliskisi iyiyse 603 alinmaz

aleranol

aleranol

Üye
Asil 603 alinir. Benim c7min interneti bile not2 s3 kadar akici nediyon sen yav?

PriZm

PriZm

Üye
2.El bakabileceksen Gt-i9000 al.yada Nokia 603.

PriZm

PriZm

Üye
ayrıca Android işlemci değil işletim sistemidir :zzz:

• Beğen
Tepkiler: anılbaran

freeman999

Üye
Kardeş ikinci el nokia c6-01 satıyrum 11 ay garantisi var daha kvkdan 480 tl satıyorum siyah

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
603 diyorm :)

aleranol

aleranol

Üye
C7 lafım yok ama şimdi note 2 ile aynı kefeye de konmaz

Zaten ayni kefede denemedim neredeyse dedim. Tama not 2 s3 filan daha iyi ama s2 ile neredeyse ayni aciyor ve neredeyse ayni kasiyor c7. Cogu arkadasimla test ettim. Burada kimse atmasin 1000tllik androidler anca c7. Oyuna laf yok tabi.

Placebo-

Placebo-

Üye
Nokia 603 almalısın. Android değil ama istekelrini karşılıyor. Ayrıca o fiyaa android süründürür. :ehe

PriZm

PriZm

Üye

Zaten ayni kefede denemedim neredeyse dedim. Tama not 2 s3 filan daha iyi ama s2 ile neredeyse ayni aciyor ve neredeyse ayni kasiyor c7. Cogu arkadasimla test ettim. Burada kimse atmasin 1000tllik androidler anca c7. Oyuna laf yok tabi.

Sende bir sorun var demekki.benim telefon 603 e maxicep ana sayfasını açarken 10 saniye fark attı.hemde flash player açıktı.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
live with walkman biraz zor bulursun ama şahanedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt