Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
55 CFW Hayat Buldu! | Tüm Nokia S60v5 Telefonları Görsel Şölende! | T.C.K
Ben onu bekliyordum belki gelir diye, tekrar özel mesajlarıma baktım. Gelmediği için çıkardım.
M. tAHA
Üye
teşekkürler anıl baran ınşallah bakalım alt tarafı test edecem sizin emeğinızin yanında bir hiç
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Sen olmazsan ilk defa N97 için yapılan bir çalışma neredeyse boşa gidecekti Tam zamanında yetiştin
M. tAHA
Üye
evet bu sizin ilk çalışmanız sanırım n97 ve mini üzerine benim de tuzum olsun bu çorbada. Daha önce pesimist_61 arkadaşımız çalışmada bulundu çok sagolsun ama sonuçta oda tek basına zor oldu. Güzel birşeyler çıkar ınşallah ya
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
İnşallah
M. tAHA
Üye
bu arada çalışmaya başladınız mi n97 mini de
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Evet, 1 haftaya (belki 2-3 gün) hazır olabilir. Biz zaten durmamıştık, sıra N97 ye biraz geç geldi
M. tAHA
Üye
anladım kolay gelsin
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Acaba konuya %90 yazsam mı ki
Yazıyorum
M. tAHA
Üye
su kadar süre kaldı diye de yaz heyecan olsun
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Süre işi hiç belli olmuyor, kaç defa süre belirledik, az kalsın sözümüzde duramıyorduk. Böyle daha iyi
M. tAHA
Üye
haklısın kısa zaman sonra artık
virus19
Üye
içimden bir his haftaya kadar hazır olacak diyor :P
myth_237
Üye
Peki hangi sürümü baz alındı? 40.0.0.2 sürümü var bende. yine v32 sürümüne uygun mu var?
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Sorarken, aklınızdan geçirdiklerinizi de yazın. Bu yazından hiçbirşey anlamadım. 40.0.002 neyin?