5310 xm Güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cinn

cinn

Üye
    Konu Sahibi
5310 xm Güncelleme sorunu
merhaba arkadaşlar

Nokıa 5310 xpress musıc kullanıyorum ama telefonu aldığımda sadece bi kez güncelleyebildim o da m.ö idi heralde :d: neyse şimdi güncellemek istiyorum pc suite yerine Nokıa ovi suite denilen programı kullanıyorum bu son sürümü imiş.güncellemeler sekmesine geldiğimde bir adet güncellemeniz var diyo bende güncelle gitsin diyorum haliyle :ehe ama hata veriyo (Nokia 5310 xpressmusic bilgisayarınıza bağlı değil bilgisayarı pc suite modunda USB kablosuyla yeniden bağlayın) hatasını veriyo acaba çözümü var mı ya da benim atladığım bişey mi var:allalla::allalla::allalla::allalla:

Cihaz eski yazılım sürümü V 8.32 yeni sürüm kaç bilmiyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
pc suilte mode ile mi girdin eqer girdiysen belki kablo sorun vardır

cinn

cinn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım hepsini denedim ta k çıkar tak çıkar yalama oldu pc suıte mode seç falan hepsini denedim ama yoooook

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde bilmiyom kardeş

cinn

cinn

Üye
    Konu Sahibi
yine de sağol kardeş

SilentOne

SilentOne

Üye
eyw... ama benden tawsiye flash at kurtul derim daha garntili

cinn

cinn

Üye
    Konu Sahibi
flash???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nokia pc suite ile önce telefonunu tanıt..ayarlardan yeni telefon ekle diyerek hem bluetoothla hm kablo ile tanıt, pc telefonunun driverlarını tamamen yüklesin..sonra nokia software updater ile güncellersin..

cinn

cinn

Üye
    Konu Sahibi
kardeş hepsini yükledim telefonu falan tanıttım öyle ufak defek ayarların hepsi tamam ama sanki sorun varmış gibi telefonu güncellerken bağlı değil diyo dosya aktarımını rahatça yapıyorum sadece güncellemeye çalışırken problem oluyo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
işletim sistemin ne bilmiyorum ama pc telefonunun donanımlarını yükleyemiyor..başka bir pc de dene..

cinn

cinn

Üye
    Konu Sahibi
vista home premium kullanıyorum kardeş

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen başka pc de dene belki senin pc sorunludur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt