Bence kulaklık bölümüne takılan mini, hopörlörler var onu taksın canawar gb ,olur....( fiyatıda 20-15 arasıdır...) tavsiye ederim bende D600 var ben yaptım çok manyak oldu sesinde hiç bir sorun olmuyor...... görüşütrüz.............................
bi tane telefonun arka kapagı kadar hoporlör bulacaksın telefonun ses çıkışlarına bağlayacaksı artı ucuna ise telefonun bataryasından iki kat fazla elektrik vereceksin 1numara olur çünkü ben yaptım hiç bir telefon benimki kadar çıkarmıyo süper oldu
ben 6300 kullanıorum eger bas istioyor san tek caren orjinal nokia kulak içi kulaklık alacaksın oda okdr bas tiz wermes ama digerine gore daha iyi olur tek yol bu
Evet arkadaşlar telefonum 5300. Medya ekolayzerinden sesi yükselttim.Şimdi de ßass vurdurtmak istiyorum. Bayağı bir uğraştım ama başaramadım. Yardım edebilecek arkadaş varsa cevap isteyebilir miyim?
Ya Arkadaşlar Madem Telefonda BAs ÖZelliği VAr madem Sesi DAHA yüksek Adamlar neden Oyle YApmasın DAha Yüksek Sesli ve BAss Lı Demekki Oyle YApınca Bi problem Çıkıo Sanki Biz Akıllız Da Onlar