523x telefonular için yeni C6 v20.0.041 Firmware

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
523x telefonular için yeni C6 v20.0.041 Firmware
:megafon: Arkadaşlar bu önceki 523x c6 fw'sinin güncellemesidir.

Orjinal siteden alıntı::

Uzun bir bekleyişin ve 523x telefonları, HyperX yardımıyla PNHT için C6 Firmware taşıma sorunlarım çok sonra, betatesters ve topluluk üyeleri nihayet yapmak başardık bu mümkün liman

Bu yazılım en son sürümü ile 523x çeşitleri için geçerli olacak. alt sürümü ile kullanıcılar yükseltmek zorunda kalacak!

___Yeni Özellikleri / Haberler

- Nokia / Ovi en son aletlere erişim Widget'lar homescreen

- Yeni tarayıcı / PhotoViewer

- Yeni e-posta uygulaması

- C6 QuickOffice ile özgün ve Adobe Reader Tam gibi kaldırıldı

- TTS dolu çalışma

- Ovi Store ve Ovi Sync Tam çalışma

- Haritalar 3.04 Original

- Yeni Tamamen Dil Paketleri (Arapça, Farsça, Tay ...) Çalışma

- Prehacked yamalı installserver kullanarak

- ...

Nasıl bu CFW kullanmak için:

1. Indirmek doğru model ve varyant dayalı telefonu için uygun sürümü (RM-xx)

2. Eğer dil eklemeyi planlıyorsanız, buraya gelen dil paketini indirin ve adımları izleyin

3. Indirmek ve Kamera Fix dosyasını ayıklamak. Sonra ROFS2 \ resource \ apps içeriğini kopyalayın. Başka bir dil eklemek Bu adım sadece gereklidir. Eğer dil değil, daha önce ithal sonra yapmak gerekir!

4. Kopya ve (öğretici bakınız) size Ürünler klasör FW listesi verilen JAF kullanarak flash. Uyarı: ROFS3 dosya FW dizinde olmamalıdır. Bu dosya varsa, silin!

---____Linkler____----

C6 V20.0.041 for 5230 RM-588 V21.6.5:
C6 V20.0.041 for 5230 RM-593 V20.8.7:
C6 V20.0.041 for 5230 RM-594 V21.8.5:
C6 V20.0.041 for 5230 RM-629 V21.8.5:
C6 V20.0.041 for 5528/5232/5233 RM-625 21.1.102 :

Password: pnht4ever

Camera fix:

----------------------Uyarı! Okumak dikkatlice

- Farklı bir telefon çeşitleri arasında ROFS2 dosyaları Swap etmeyin. Bu telefon öldürecek!

- Eski bir sürüme geri dönmek düşünüyorsanız daha yüksek bir sürümünü kullanıyorsanız flaş etmeyin!

- En sevdiğim kişiler: Yumuşak Telefonunuzu sıfırlamak, daha sonra SIM için eski bağlantılarınızla kopyalayın. Bu, telefon SIM kadar kopyaladıktan sonra. O iyi çalışması gerekir

- Arama işlevini kullanın ve bir çözüm olup olmadığını görmek, bir hata hakkında nagging önce. Değilse, forumdaki hata sonrası.

- FWS RM-588 ve RM-625 betatested edilmiştir. Bu sürümlerinde bir hata, ya da diğer varyantları ile karşılaşırsanız, burada bunları rapor

- CORE bulunmaktadır temaları kaldırmak için hiçbir yol yoktur. Zaman bu konuda soran kaybetmeyin.

Bi teşekküre basmak bu kadar zormu???

Kendi telefonumdan görüntüler::::

Bazı pclerde ön izlemem gözükmediği için resim linkleri:

İsteyene greencity16 nin paylaştığı hazır türkçeleştirilmiş:

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia, ibrahim 15, By Y@VUZ ve 3 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler, ön izleme eklerseniz konu tam olur..

mardok

mardok

Üye
keşke benimle irtibata geçipde konuyu hazırlasaydın translateden çeviri kötü olmuş bende açsammı diye düşünmüştüm ama :D neyse

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
Hemen ekliyorum resimleri....kendi telefonumdan

Dnae

Dnae

Üye
tmm sorun kalmadı sadece camera bug u ve diğerlerine çözüm bulundu değilmi ? türkçe dil mevcut mu ?

mardok

mardok

Üye
türkçe dilde bug olduğu söyleniyor ben ingilizce kullanıyorum bug yok :oke:

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
ben şahsen türkçeyi ekledim ama ayarllardan tr yi seçince telefon da "lütfen servis sağlayıcınızla irtibata geçin" çıktı ben ing kullanıyorum

Bu arada acaba telefonun arka kamerasını kullanarak görüntülü konuşmak olurmu? nede olsa 3g int var

ycp322

ycp322

Üye
şunu birisi hangi programla yükleyeceğimizi söyleyebilir mi acaba ?

greencity16

greencity16

Üye
arkadaşlar c6 fw nin türkçeleştirilmiş versiyonunu ekte atıyorum

KOLAY GELSİN HAYIRLI OLSUN

mardok

mardok

Üye
arkadaşlar telefonun prdocut code unu değitirerek 21.6.5 sürümünü yükledim sonra C6 yı yükledim telefon şimdi 5235 diye gözüküyor sorun ne olabilir

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
NokiaFirmwareEditor ile RM-588_21.6.005_prd.rofs2.V01 dosyasını aç. resource/versiyon gir. oradaki tüm metin dosyalarını aç birinde model:5235 yazacak onu C6-00 veya 5230 yap.

mardok

mardok

Üye
NokiaFirmwareEditor ile RM-588_21.6.005_prd.rofs2.V01 dosyasını aç. resource/versiyon gir. oradaki tüm metin dosyalarını aç birinde model:5235 yazacak onu C6-00 veya 5230 yap.

3 tane metin dosyası var ama hiçbirinde versiyon diye bişey yazmıyor :S :(

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
yaa zaten ben denedim c6 yapınca açılmıyor. 5230 diye düzelt sadece..

walla bende 5 tane metin dosyası var...sen bidaa indir istersen greencity16 nin paylaştığı türkçesini indir" "

mardok

mardok

Üye
yok ya orjinale bakmışım c6 ya deil sorunu düzelttim sağolasın

zaten türkçe dili entegre etmiştim hiçbir sorun görmedim ben herkes türkçede telefonun kendi kendinin resetlediğini mesajların açılmadığını falan yazmış ben gayet sorunsuz şekilde kullanıyorum

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
    Konu Sahibi
c6 mı yazdın? 5230 mu? ben c6 yazınca açılmıyorda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt