5233wi S5233WJVJA1 firmware please

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gunay45

gunay45

Üye
    Konu Sahibi
5233wi S5233WJVJA1 firmware please
arkadaşlar şu an telefonumda s5233WJVIG7 versiyonu yüklü ama teli ilk aldığımda S5233WJVJA1 bu yukluydu şu anda telimde yüklü olan eski firmwareymiş eğer elinde S5233WJVJA1 versiyonu olan yada telefonunda S5233WJVJA1 versiyonu yuklu olan arkadaşım yedek alıp upload edebilirmi şimdiden teşekürler:hmmm

monsmons

monsmons

Üye
şuanda bende s5233WJVJB1 versiyonu yüklü bu son sürüm sanırım çünkü telefon yeni geldi ve servise sormuştum son sürüm demişlerdi yollamak isterim fakat nasıl yedek alacağımı bilmiyorum telefona zarar vermeyecek şekilde anlatırsan yedeğini alıp yollarım.

gunay45

gunay45

Üye
    Konu Sahibi
valla dostum yedek alma olayı olduğnu biliyorum ama nasıl yedeklendğini bilmiyorum ama şimdi araştırıyorum nasıl olduğunu bulduğum ana kendim deneyip anlatırım şimdiden teşekurler

monsmons

monsmons

Üye
tamam bende pc studio ya filan baktım ama yedekleme yok. Bulursan iyi olur.

gunay45

gunay45

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ben windows 7 kullanıyorum internette araştırmalarıma gore Microsoft-ActiveSync4.1 isimli program gerekiyomuş ama ben programı indirmeem rağmen kuramadım windows 7 uyumluluk sorunu yaşadı senin deneme imkanın varsa eğer bide istersen

monsmons

monsmons

Üye
bende win 7 kullanıyorum da indireyim bi kurmaya çaılıyım.

gunay45

gunay45

Üye
    Konu Sahibi
uyumluluk sorunu yaşatıyo ne yaptıysam yemedi sistem

monsmons

monsmons

Üye
bendede hata verdi ama sanırım bu programla olmuyor bana öyle geliyor çünkü windowsmobile için yazılmış bir program.

gunay45

gunay45

Üye
    Konu Sahibi
ya inş. yedek almayı bilen biri yardım ederde çözeriz bu işi pc studio ile yapıluıyo diyolardı ordada yok öyle bişey yedek yazıyo ama gri renkte

monsmons

monsmons

Üye
evet ama sanırım ortalıkta dolaşan firmwarelerde eski orijinalden dönüştürülmüş güncel olmayan görüntü değişiklikleri fakat servis bana bize getirin ücretiz yapıyoruz zaten diyordu bence en garantisi yine servis olur sana ama bu arada yedek almayı öğrenirsek yine yollarım. Bu arada telefon çalışır durumdaysa firmware yüklemek garantiden çıkarmıyor. Neyse görüşmek üzere iyi geceler kardeş.

gunay45

gunay45

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim ilgin için ama telin garantisi istanbuldaymış ben ise manisadayım burdaki servisler parayla atıyo firmwareleri ben 5-6 tane firmware yukledim ama ne yaptıysam teli ilk aldığım gnki gibi olmadı ben daha uğraşırım yedek alma işini sanada iyigeceler grüşürüz kardeşim

monsmons

monsmons

Üye
Telpa ya mail attım onlar geri dönüyor orijinal yazılımı nasıl yedek alırım diye öneri sunacaklarını çok beklemiyorum ama çözümünü iletirim tekrar iyi geceler. Garantide bi ilginç aynı şirket yahu.

gunay45

gunay45

Üye
    Konu Sahibi
sağol sanada iyi geceler inş. dönerler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yokmu bi bilgisi olan bu konuyla ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt