5233w yardım edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

20ay308

Üye
    Konu Sahibi
5233w yardım edermisiniz
3 gün önce telefonu şarja taktım öğleye doğru çıkardım bi sorun yoktu öğle net cafeye gittim akşama kadar knight online oynadım akşam bi baktım telefon kapanmış açmayı denedim açılmadı
sorun bataryada sandım ama bataryada değil çünkü telefon açılınca herhangi biyere girince mesela mesajlara telefon kapanıyor
dün yine telefonu açtım açılır açılmaz direk uygulamalara girdim facebook uygulamasını çalıştırdım bi sorun yoktu 2 3 saat facebok dolaştım ama kapanmadı ama başka biyere girince kapanıyor sizce ;

yazılımmı yüklemem gerek

Hasand.

Hasand.

Üye
format at arkadasım ( genelikle samsung java telefonlarında bu sorun oluyor ) sorun cozulmesse telefonu sat.

• Beğen
Tepkiler: 20ay308
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Orjinal firmwareyi multiloaderla geri yukle veya modlanmis bir fw de olabilir

• Beğen
Tepkiler: 20ay308

20ay308

Üye
    Konu Sahibi
@Hasand. kardesim denedim ama aynı @patronus akşam usb kablosu bulabilirsem onu deneyecem

- - - Eklendi - - -

başka önerisi olan yokmu

bereket7227

Üye
abe kolay gelsin öncelikle benim bi star wifi 5233w var. telefonu actımda donuyor ve sonra batarya cıkararıp taktıgımda acılmıyor bence beyinden degilmi bi de tamiri bize kaca patlar.... lütfen yardım edin :(

bereket7227

Üye
abe benim ki samsung star wifi 5233w benim ki telefonum kendiliginden birden donuyor. hiçbişey yapamıyorum. bataryayın cıkarptakıyorum bi daha acılmıyor. tamir abi bana kaça patlar.. lütfen yardım edin ... :(

Üst Alt