5233 ekran değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

twr

twr

Üye
    Konu Sahibi
5233 ekran değişimi
Merhaba arkadaşlar.Forumda yeniyim bu nedenle yanlış yere konu açtıysam kusura bakmayın.

samsung 5233 kullanıyorum.Bir sebepten dolayı ekranı kötü bir şekilde çizildi.Kullanıma engel bir hali yok fakat ekran karardığında çok kötü duruyor.

Samsung 5233 lerin ekranı değişiyormu?Değişiyorsa ne kadara mal oluyor?Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

Güncel.......

byavuz

Üye
benim ekrandada küçük bir çizik var
bilgisi olan varsa memnun olurum..

bella_ragazza

Üye
Ekranın degişmesi mümkün mü lütfen bılen bırısı cewap wersın malıyetı ne kadar tutar ?

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Slm kardeslerım ıcınız rahat olsun butun telefonların eklranı degısıyor ama fıyatlarını bılmıyorum bence fazla bısey tutmaz

cashwoofer

Üye
Arkadaşlar ekranlar değişiyor garantisine yollayın eğer kullanıcı hatası görmezlerse garantiden değiştirirler kullanıcı hatası varsa fiyat verirler (fiyat veririm) :)

kwnchh

kwnchh

Üye
Ekran çizildiden kastın eğer ekran üzerindeki plastik malzeme ise (el ile temas olan) değiştirilebilen bir parça için rahat olsun ve çok büyük miktarlar isteyecekleri bir şey değil ancak servis yapsın bu işlemi. Garanti kapsamında yapılmasa bile servis yapsın,en azından garantiden çıkmaz ve orjinal parça kullanılır.

weysell21

Üye
ekran çizildiyse garantisi Var ise ücretsiz değiştiriliyor 2-3 gün içinde

han210

han210

Üye
benim de samsung star wifi var bende ekranını değiştirmiştim dokunmatiği hasar görmemişti sadece ekranı değişti samsung yetgili servisine verdim beyin hasar görmüş olabilir diye garantiyi iptal ettiler bana ekran değişikliği 100tl ye patladı fiyat samsung servisine gidilirse 100 tl den fazla olmaz benim kim 4-5 ay oldu fiyat düşmüş olabilir...

barış52

Üye
jelatın olması lazım onlarda benımde cızıldı degıstım malıyetı 5 yada 7.5 tl ama jelatınsızse onu bılmıyorum

salih1258

Üye
samsun star 5233 arkadaş yanşıkla topu atı elimden düşyü cizildi kaç tl olur sizce:D

koksalburak

Üye
ben de yeni değiştirdim 25 tl ye

Üst Alt