5230 ve 5235 kullanıcıları buraya

Sponsorlu Bağlantılar

fbi174

Üye
5230 orjinal siyah tema acil

atillabaran

Üye
arkadaşlar bende 5235 kullanıcsıyım 3g sadece internet hızı için koyulmuş görüntülü konuşma ve wifi yok acaba bi programla wifi eklenebilir mi ?

5230i

Üye
wifi yuklenebilirmi

power-b

Üye
wifi donanımsaldır. bu yüzden wifi ekleyemezsiniz. 5235 3g de görüntülü konuşma yapabilirsiniz. yapacağınız tek şey görüntülü aramada telefonunuzun arkasını çevirip sadece kameraya bakmak. ama karşınızdaki kişinin görüntüsünü göremezsiniz ekran size doğru bakamayacak. e63 kullandım bilirim.

kayiptatvan

kayiptatvan

Üye
bendede nokia 5235 var yaklaşık bir ay önce 4yüz tl ye aldım aslında güzel telefon ama eksik çok var..bazı arkadaşlarımın sorduğu sorulara cevap 3.5G var ama görüntülü konuşma yok...hafıza kartını çıkartmak için açma kapatma tuşuna bir kez bastıktan sonra gelen seçeneklerden en son seçenek olan 'HAFIZA KARTINI ÇIKART'ı tuşlayarak en güvenli şekilde çıkarta bilirsiniz...arkadaşlar aranızda 5235 almayı düşünen varsa bence biraz daha düşünsün mesela 5235 değilde 5800 ı tercih etmelerini öneriyorum..ben aldım ve pişmanım dediğim gibi telefon güzel ama eksiği çok iyi günler
şAHAn

bahadir.ylmz

Üye
evet wifi özellği olmaması kötü .bide dokunmatik için kalemi yanında weriyorlar mı?

belenugur

belenugur

Üye
5800 al bende 5230 var lanet olsun cok berbat internet acılmıo para ile acılıo
benim tavsiyem 5800

ilo53

ilo53

Üye
Internet gırmeyenler ıcın 5230 ıyı bır telefon Fakat arada fazla fark yok bence tek fark flash player.Diger farklarda o kadar onemlı degıl zaten wıfı sankı ucretsiz.kamera 3.2 ama aynı kalıtede resım cekıyor.Ses kalıtesı oyle aynı sevıyede ses cıkıyor.Arkadasımda var bızzat denedık.150tl fazla vermeye hıc gerek yok beyaz mavı renkı zaten uzaktan bakınca 5800gıbı goruyor herkes 5800 sanıyor :D

ali.oren

ali.oren

Üye
kardes kusura bakma da zaten 5800 kullaniyosun. 5230 & 5235 in neyini merak ettin ki? gereksiz bi konu bence

rascesse

Üye
5230'a wifi ekleyebilirmiyiz?

ekol789

Üye
5235 msn desteklemiyor dediler çok aradım zor buldum bulamayan varsa indirebilirler

ekoo05

ekoo05

Üye
slm, ben 5230 kullanıyorum, sıvı temasından dolayı telefonum şarj almıyo bütün özellikleri eksiksiz çalışıyo fakat şarja bağladığım şarj oluyo olarak gözüküyo ama olmuyo, tekrardan yazılım yüklenirse sorunun çözüleceği söylendi bu yazılımı nereden ve nasıl yükleyebilirim, ya da telefonculara götürüp oradan mı yükletmeliyim yardımcı olursanız sevinirim..

bosnags

bosnags

Üye
slm, ben 5230 kullanıyorum, sıvı temasından dolayı telefonum şarj almıyo bütün özellikleri eksiksiz çalışıyo fakat şarja bağladığım şarj oluyo olarak gözüküyo ama olmuyo, tekrardan yazılım yüklenirse sorunun çözüleceği söylendi bu yazılımı nereden ve nasıl yükleyebilirim, ya da telefonculara götürüp oradan mı yükletmeliyim yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaşım öncelikle telefonun yazılım güncellemesiyle düzelmesi dileğiyle.yazlım yüklemeyi iki şekilde yaparsın telefondan direk yıldızkare0000kare yi tuşlar seçnkler güncellemeleri kontrol et dersin.2.seçenk ise bir usb bağlantı kablosu ile telefonu (ovi suite modunda)pc ye bağlayıp nokia software updater programını indirip kurmak ve oradan yazılımı yüklemek.:oke::oke:

sazci05

Üye
nokia 5235 aldım çok dandik, berbat bi telefon! nokiayı çok seviyordum, nokiadan başka telefon almadım bugüne kadar ama artık iyice soğudum, dahada nokia bitmiştir! dokunmatik yaramaz, wifi yok, görüntülü görüşme yok, menüsü gıcık, müzik sesi çok kısık, yani beş para etmez! bence şuandaki en güzel seçim samsung s8000 jet al bak keyfine!!! spot fiyatı 280den başlıyor. orjinal süper bi telefon!!!

~ angLr ^^

~ angLr ^^

Üye
5235 bende de mevcut yurtdısından geldı 1.si türkçe menüsü son verisiyonu henüz cıkmamıs
2.si ise türkiye yol haritası yok ve navigasyonu nasıl yükleyecegim karısık.

Ovi Suite ile haLLedebilirsin. Yol haritaSı olarak kuLLanacakSan ; Garmin tavSiye EdeRim. Garmin foRumda Var.

Üst Alt