Telefon Tavsiyesi 5230 mu 5800 mı yoksa c5 mi(öneri)

Sponsorlu Bağlantılar

asder_fs

asder_fs

Üye
    Konu Sahibi
5230 mu 5800 mı yoksa c5 mi(öneri)
0-500TL Arası Yeni telefon alcam da önerilerinizi bekliyorum...

Yukarıdakilerin dışında da olabilir...
Aradığım özelliklerin öncelik sırası:
1. Sağlamlık
2. Navigasyon
3. 3g
4. Wireless
Bi de 5800 çok sorun çıkartıyor diye duydum doğru mu? Kullanan arkadaşların cevaplarını bekliyorum...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
5800 son sözüm 5800 hiç bir sorunu yok kardeşim o sorunlu diyenler kullanmayı bilmeyenler takımı bende kırmısızı var süper bi telefon gerçekten hiç bir sorun çıkarmadı allaha şükür ben tavsiye ederim c 5 te zaten wlan yok 5230 da ise kamera 2 mp tek hoparlör + wlan yine yok kesinlikle 5800

asder_fs

asder_fs

Üye
    Konu Sahibi
5800 son sözüm 5800 hiç bir sorunu yok kardeşim o sorunlu diyenler kullanmayı bilmeyenler takımı bende kırmısızı var süper bi telefon gerçekten hiç bir sorun çıkarmadı allaha şükür ben tavsiye ederim c 5 te zaten wlan yok 5230 da ise kamera 2 mp tek hoparlör + wlan yine yok kesinlikle 5800
öncelikle teşekkürler önerin için... madem 5800 kullanıyorsun(ve öneriyorsun) o zaman sana bir kaç soru sorayım
1. Senin telde kasa açıklığı var mı? 2. Dokunmatigi çok kötü diyorlar katılıyor musun 3. Radyo da donuyormuş sende de var mi öyle bi sorun...

JayJayyy

Üye
son sürümlerde giderildi kasa açıklığı.tırnakla dokunursan sorun yok.benim baş parmağımın tırnağı biraz uzun tlf için.radyoda donma v51le kalktı.5800 tavsiyemdir

kuvars10

Üye
Sorunlu dıyenler kullanmayı bilmeyenlerdir.Dokunmatiğinde bir sorun yok ve hiçbir zamanda olmadı benimkinde.

Radyo donma sorunu gibi bir sorunumda yok.Kasa açıklığıda yok telefonumda.9 ay oldu alalı.Kesinlikle sorunsuz.

konyarapp

Üye
ben C5 kullanıcısıyım.Navigasyon var 3 g war yanlız Wlan yok eğer ben wlansız yapamam dersen 5800 derim.Yanlız internet paketi alırım wlan gerekli değil diyorsanda c5 ;)

daniel_23

daniel_23

Üye
dokunmatiği iphone la kıyaslanamaz öyle bi beklenti içerisindeysen hemen vazgeç :S
ama yinede iş görüyor, yazılım güncellemeleriyle daha da iyileştirildi

OğuzcanAbi

Üye
5800 derim

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
al 5800 kurtul kardeşim

Utku

Utku

Üye
5800

asder_fs

asder_fs

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz için teşekkürler...

bybilal

bybilal

Üye
5800 kesinilkle

asder_fs

asder_fs

Üye
    Konu Sahibi
Bi şey daha merak ediyorum v40 güncelleyince müzik çalardaki bul seçeneği gidiyormuş... En son güncellemede(v51) var mı bul seçeneği?

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Bi şey daha merak ediyorum v40 güncelleyince müzik çalardaki bul seçeneği gidiyormuş... En son güncellemede(v51) var mı bul seçeneği?

Hayır v51 de de bu seçenek yok.Ancak bu o kadar büyük bir sorun değil çünkü kinetic scroll özelliğiyle şarkıları bulmak çok kolay.Ayrıca müzik çaları kullanırken ekranın sağındaki scroll çubuğuna basılı tutup aşağı , yukarı hareket ettirildiği zaman , ekranın ortasında o an hangi harfle başlayan şarkıların üstünde olduğunu sana ekranın ortasında harfi büyükçe bir şekilde gösteriyor.Yani bu yönden hiçbir sıkıntın olmayacağını düşünüyorum.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Kesinlikle 5800 tavsiye ederim :oke:

asder_fs

asder_fs

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz için teşekkürler
5800 alcam da önerebileceğiniz ucuz satan bi yer var mı
:hmmm

onuraslan

onuraslan

Üye
hertürLÜ 5800 deriM aqa:ehe

bybilal

bybilal

Üye
5800:oke:

SavinMe

SavinMe

Üye
5800 siddetle önerilir :oke: ben realde nokia'nın kendi bayisinden aldım..sana önerim nokia'nın kendi bayisinden al :oke:

Üst Alt