arkadaşlar banada yardım edin nokıa 5230 yabancı dil telefonum var türkçe yapamadım arkadaşımın birisi bana ..navifirm-0.1-bin.. bu programı önerdi bu siteden ama kendisine mesaj da yazamadım bana bir yardımda bulunursanız menmun olurum Ramazan_68_ASLAN@hotmail.com
pc suite ile uğraşmayın direk tel de uygulamalar klasörunde yaz. Güncelleştirme klasörune girip mevcut yazılımlardan yükleyebilirsiniz tabi tel internete girecek biraz kontor gidecek ama daha kolay . Bu arada gün. Mutlaka yapın telde ciddi hızlanma var
ya arkadaslar ben telefonu yenı aldım.guncelle dıyorum ama yine v11 falan cıkıyor guncellemeden sonra yeni bisey yok yanı.sızın verdıgınız kodla nasıl guncelleme yapabıırım anlatırsanız cok sevınırım.
--------------- Ekleme ---------------
ya arkadaslar ben telefonuyeni aldim. guncellıyorum guncellıyorum fakat hala 2009 cıkıslı v11 versiyonu yuklu..bu kodla nasıl guncelleme yapacagımı bırısı anlatırsa cok sevınırım tesekkurler sımdıden...
abi sizin bahsettiqiniz güncelleme tel içi güncellememi eğer öyleyse nasıl yapacam uygulamalar>yazılım güncellemesini tıklayınca sadece yazılım var telefon güncellemesi yok bi yardımcı olursan sevinirim