5130xm yaşadığım sorun!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
5130xm yaşadığım sorun!
15ay önce 5130xm aldım telefon güzel çalışıyordu fakat 2ay öncesine kadar birden ekran bembeyaz oldu menüye girmiyordu müzik çalar açılıyor ama bembeyazdı servise götürdüm kvk'ya yolladılar ve 1ay sonra geri geldi cevap şu telefonunuz çok arızalı tamir etmeye kalksak ücreti telefon kadar tutar dediler. mağdur bir şekilde evime döndüm telefonu karıştırırken ayarlara girmeyi başardım ve fabrika ayarlarına yükledim menü düzeldi müzik çalar düzeldi ama sertifika yok vs vs hatalar veriyordu. bugün yine müzik çalar bembeyaz yeterli hafıza yok diyor ama tlfn hafızası bomboş sertifika hatası veriyor hiçbir uygulama çalışmıyor şimdi ben bu telefonu çöpe mi atayım telefona 2yıl garanti veriyolar sonra yapmıyorlar KVK'inin şerefsizliği ortada şimdi ne yapmam lzm arkadaşlar ne olur yardım edin bana :vur:vur:off::allalla:

turkey2008abc

Üye
garantisi varsa club nokia servisine götür

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
bzm burda nokia dukkanı var orasını mı kast ediosun arkadaşım? sadece nokia telefonu satılıyor nokianın bayiisi

Utku

Utku

Üye
başka bir telefoncuya yzılım yüklet

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
5130xm serisi bozuk bir telefon.bendede aynı sorunu yaşatıyordu.Baştan 0dan yani yazılımı yüklet.Ardından telefon hafızasını çok doldurma ve pek sık kullanma telefonu.Başka bir çözüm yolu yok.İstediğini yap,telefonclar en iyi önlemleri alsınlar yapabilcekleri bişey yok bu sorun içn.Ya çöpe atıcan yada bu sorunla kullanmaya alışıcaksın :(

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
telefoncuya götürdüm adam flaş atıcaz dedi sistemi sıfırdan kurucaz dedi 1hafta sonra almaya gittim yapamadık dedi :S

technoblue

technoblue

Üye
bahsettiğin sorunun aynısını arkadaşım da yaşadı. servise gönderdi telefonu yapıldı diye yolladılar 3 gün sonra yine aynı sorunla karşılaştı. bir diğer sıkıntısı da hoparlörden sesin kesik kesik gelmesiydi. ona da yazılımsal dediler onu yaptılar ve o da tekrarladı. en sonunda yaptırır yaptırmaz sattı ve kurtuldu. benim tavsiyem sen de yaptır hemen sat kurtul.

crazy596

Üye
    Konu Sahibi
bencede kurtulmam lazım X302 düşünüyorum sizce iyi bir telefonmu X302de java sistemi oda ilerde böyle sorunlar cıkarırmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt