5130 xm Windows Liwe Messenger

tugay91

Üye
    Konu Sahibi
5130 xm Windows Liwe Messenger
arkadaşlar 5130 xpressMusic v6.65 lerde Windows Liwe Messenger yüklü fakat turkcell operatörü ile bağlanılamıyor. turkcelll müşteri hizmetlerini aradım servisimiz o telefon modelini desteklemiyor diyor. Turkcell operatörüyle bağlanabilen varmı yada başka bir operatörden bu telefonla msn ye girebilen varmı ?

valla kardeş ben teli yeni aldığım zaman bağlandım bidahada bağlanamadım 5130 var bendede

tugay91

Üye
    Konu Sahibi
turkcell le mi bağlandın

traBolic

Üye
bende ebuddy yüklü bağlanıyo ama en az 4 5 dk sürüyo bağlandıktan sonra kişi listesini yavaş atıyo düzgün hızlı çalışan bi messenger yokmu bi yardım

internet paketide aldım 100 megabaytlık internette de geziom opera ile onda sorun yok sitelere bağlanması en fazla 10 15 saniye geçiyo bundan şikayetçi deilim

acaba trkcllin 100 mb kota paketinde int hızı kaç mbps dir bilen varsa cevap yazın

messenger programını açtım msn adresimi kaydettim ama daha sonrası olmadı yani hiç oturum açamadım

arkdaslar bu telefonlar 5130 Windows Liwe Messenger desteklemezzz

rcplt

Üye
türkcellin 7 kontore bir hafta bedava msn kampanyasından yararlanılmıyokullandıkça kontör atıyo

3ErGiN1

Üye
Ben ebuddy yükledim ilk yüklediğimde rahatca girdim ama 2. kez girmeye çalıştığımda girmedi
Bunun sebebini bilen varsa lütfen sölesin !!
Operatörde turkcell ???

iCarly

Üye
turkcell desteklemio siz baska operatörden girmeyi deneyi tel fıstık gibi bi sorun yok valla

tugay91

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell operatörü ile giriliyor eğer internet paketi alırsanız. Yapılandırma ayarlarından Turkcell interneti seçip girebilirsiniz ben defalarca girdim. Fakat turkcell in kampanyası olan haftalık 7 kontöre sınırsız msn paketiyle girilmiyo denedim tukcell i de aradım desteklemiyor dediler. Ama dediğim gibi internet paketi alırsanız girebilirsiniz windows live messenger

manw

Üye
Evet Arkadasşlar5130 Msn Ayarını çözdüm .. şimdi ben kullanıyorum ..

--------------- Ekleme ---------------

konu Başlıgı aça bilsem Anlatacagım Ama açamadım .. ne burdan anlatayım teşekkurleriniz bekliyorumm .. 5130 XP telefonundan [Menü> Ayarlar>Yapılandırma Ayarları>KişiSel Yapılandırma ayarı>Tıkladıgımız da Web'im simgesini görecegiz ..> Secenek (telefonun Sag üst teki tusu) [Yenı Ekle Yazısı var ona Tıkla]> ordan en Erişim Noktası Yazan secenege tıklıyoruz Hesap İsmi Ni MSN Türkcell YapıyoruzSonra Erişim nokta ayarlarını açiyoruz hesap isminin hemen altından

Veri TAİYİCİSİ PAKET VERİ Olacak

Ondan sonra
Tasıyıcı Ayarlarını Tıklıyoruz..
PaketVERİ Erişim Noktası: İnternet olacak
AG TÜRÜ I:Pv4
Dogrulama Türü :Güvenli
Bukadar kaydedip geri yapıyoruz

Sonra yapılandırma ayarlarına tekrar gelerek Tercih Edilen Erişim Noktas Ni ayarladıgımız Msn Türkcell İ Seçiyoruz...

Bu kadar Dogru Bir şekilde ayarlarsanız girer ben giriyorum ..
Bir Teşekkur Yeterlidir...

--------------- Ekleme ---------------

AĞ Türü : IPv4 olacak Noktalamayı yanliş yere yapmısım