Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar nokia 5130xm telefonumu güncelledim.Ama hiç beğenmedim bir sürü sorun var sürümü v7.95 ya yeni bir sürüm varsa onu yüklicem yada sürümü düşürecem nolur yardım edinn!!
jebelem
Üye
arkadasım bende de oyle bi sorun var muzık calar radyo vs acılmıyor yeterlı hafıza yok uyarısıyla karsılasıyorum sürümü dusurup tekrar yukseltmem lazım
burakaaa123
Üye
Konu Sahibi
bir türlü çıkmıyoki bi üst sürümü
Reşwan
Emekli Yönetici
arkadaşlar son versiyon çıkmıştır yüklemenizi tavsiye ederim. şuan hiç bir sorun yok.
burakaaa123
Üye
Konu Sahibi
Starsley nasıl yükleniyor anlatabilirmisin??
Burak
Üye
pc suite indirin kurun,telefonu baglayın ve güncellemeleri denetle diyin.
veya ovi suite'dende yapabilirsiniz. kolay gelsin.
batuone
Üye
1.telefonun yazılımı düşürülemez ancak yükseltilebilir
2.yazılımı güncellemek için yapılacaklar tam dolu şarj ,güncelleme esnasında pil bittimi telefonu at çöpe
veya telefonun ayarlardaan güncelleyebilirsiniz tabi internet paketi almadıysanız çok lira gider
burakaaa123
Üye
Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla en son versiyon v7.95 güncelleyemiyorum (
Burak
Üye
en son versiyon 7.95 deniliyor. ancak nokia'nın sitesinde halen 7.91 yazıyor son sürüm.
tabi sitede yazsa bile ben güncellemeyi düşünmüyorum 7.95'e.
7.95 çok sorun yaratıyor sizin anlattıgınız kadarıyla.
7.91 iyi
batuone
Üye
eper telefonun versiyonda bi sorun yoksa kendi kendine açılıp kapanmalar müzik çalar açmama kamera açmama vs.. version güncellemeye gerek yok benim 6300 en son v7.30 mu ne var heralde benimki v6.60 hala süperde çalışıo
degerli43
Üye
sürüm düşürmeyi ancak telefoncular yapabilir 6.94 e düşürttür bi daha da güncelletme benim tel 7.95de çöktü serviste şimdi yenisi gelecek tamir edilmiyor :S