5130 Müzik Çalar ve Radyoda Yeterli Hafıza Yok Hatası [ ÇözümLü ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-SweetyboY-

Üye
    Konu Sahibi
5130 Müzik Çalar ve Radyoda Yeterli Hafıza Yok Hatası [ ÇözümLü ]
ÖnceLikLe merhaba arkadaşLar.
5130 Xm KullananLar bu hata iLe sıkça karşıLaşırLar ve de çözümü için bayağı uğraşırLar. Kendim de 5130 Xm kullanıcısıyım ve telefonu ilk aldığım gün bu hatayla karşılaştım ve 1 hafta uğraştım sorunu çözmek için. Birçoğumuz bu sorunu düzeltmek için servise götürürüz telefonları ama bilmediğimz
çok küçük bir ayrıntı var.. Bu sorunu kendimiz çok basit bir şekiLde halledebiliriz..

" Peki Sorun neden kaynakLanıyor ? " diye soracak oLursanız telef0n hafızasında yeterLi aLan oLmadığı için bu hatayı veriyor...

Sorunu çözmek için telefon hafızasındaki video,resim,oyun vb. şeyleri Hafıza Kartına taşıyıp telefonu kapatıp açarsanız sorununuz düzelecektir..

Yardımcı olabildiysem ne mutLu bana...
SaygıLar...

SilentOne

SilentOne

Üye
hacı bnim tel hafızası 6 mb gosterdiqi halde bu hatayı veriyordu garantiyle flen uqrasamam dedim sattm walla eskiden süper bir teldide son güncellmelrden sonra kafayı yedi ve sms hızıma yetişemiyor

-SweetyboY-

Üye
    Konu Sahibi
hacı bnim tel hafızası 6 mb gosterdiqi halde bu hatayı veriyordu garantiyle flen uqrasamam dedim sattm walla eskiden süper bir teldide son güncellmelrden sonra kafayı yedi ve sms hızıma yetişemiyor

İLk bşta sadece 6mb yetmiyor bayaa bi boş aLan oLması Lazm .

djsalih91

djsalih91

Üye
İLk bşta sadece 6mb yetmiyor bayaa bi boş aLan oLması Lazm .
atma ya onla alakası bile yok yazılımı çöktüğü için girmiyor benimde 5130 vardı 28 mb boş hafıza olmasına rağmen aynı sorun vardı milleti kandırma :nono:

omar00

omar00

Üye
yav o kadar 5130 xm hatası çözumu sorun konuları gördumde bence kullanıcılarda bi problem var 1 yıl falan oldu ben telefon alalı hala kız gibi :) paylaşım için tşkler

mhmmdtnng

Üye
telefon hafızasında 21,6 mb boş yer var ama yinede yeterli hafıza yok diyor.

mahmut-kys

mahmut-kys

Üye
denedim genede olmuyor bendeki hata taracıyaca girmiyo var ama tıklıyom girmiyor birde ekolayzerde öyle yıklıyom girmiyo radyoyada yeterli hafiza yok diyo

smtkrl

Üye
böle telin bn bndede aynı hatayı verio servise yollucam 2 ay gelmio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt