5130 E.Music "Yeterli Hafıza Yok" Müzik Çalar Sorunu YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

dnc_hasan

Üye
valla ya ne biçim bi problem bu anlamadım ona göre yeni sürüm güncellemesi yapsınlar da biz de tel i güncelleyip düzeltelim :(

Burak

Üye
4443665 arayarak sikayetınızı bıldırınız. Gereken yapılır.

bsliali

Üye
....

kartalim91

kartalim91

Üye
boşuna uğraşmayın nokia 5130 xpress music telefonların hepsinde kronik bu sorun var çok kurcalarsan erken hata verir düzenli kullanırsan 1-2 yıl içinde yine yazılım sorunu veriyor ''yeterli hafıza yok'' denildiğinde sorun sadece yazılımsaldır. boşa hafızayı boşalt kartı biçimlendir vs gibi saçmalıklar yazmayın bende kullandım bu telefonu 12 defa servise gitti en son sattım kurtuldum sizede tavsiyemdir bir daha da almayın şu an 2700 kullanıyorum çok memnunum seside 5130'a yakın çıkıyor yazılım sorunuda yok zaten tüm özellikleri aynı...

buroodriver

Üye
aynı şikayetten 4 defa verdim yenisini verdiler yaniside 1. ayda hemen küttt gitti.

----------Eklendi @ 14:06:04 ---------- Yazıldı @ 14:04:16 ----------

3mremr3

3mremr3

Üye
Bende bir kere oldu . Telefonun hafızasini boşaltin geçer. Yani telefon hafızası galeri boş olsun. Ben öyle yaptım.

• Beğen
Tepkiler: Burak

FeTo_10531

Üye
SORUN ÇÖZÜLDÜ! (hâlâ çözüm arayan varsa)

gençler normalde böyle forum sitelerine hiç yorum yapmam(msj sayımdanda anlaşılacağı gibi) ama bu sorun sizi gibi beni de fitil etmişti.neyse çözüme geçiyorum.çözüm: oxycube diye bi programı internetten indirin ve 5130 unuzu pc ye kablo ile baglayıp bu programa tanıttırın.bu program pc suite vb diğer programlarda ulşamadıgınız "Local Disk /C" ye ulaşmanızı ve içindeki gizili dosyları görmenizi sağlıyor.orda hidden files yazan klasörün içinde Mediaplayer alt klasörü buluncak.onun içine "mpl_fm.rar diye bi kalsörden(google da aratın, site adı veremiyomuşum) indirdiginiz rar klasörünün içindeki mediaplayer klasöründeki dosyaları atın.mp3 çalrınızda daha önce aldığınız " yeterli hafıza yok " uyarısını almıycaksınız.hadi geçmiş olsun :) anlatımım açıklayıcı olmayabilir.bn inglzce bi videodan cözdüm.videoya " yotube da [h=1]not enough memory problem in nokia 7210 supernova " [/h]yazarak
" burdan ulaşbilrisiniz.finaller başlarken bi hayır duası edersinz herlade :) ii geceler

ceboş

Üye
bende de aynısı bulamadım çözümmmmmm

bambis08

Üye
Merhabalar,5130 xm bendede var herhangi bir müzik açınca yeterli hafıza yok diyordu.Ne yaptıysam bir türlü olmadı,sonunda yazılım güncelleştirme kaldı onuda NaviFirmPlus adlı programdan kendi telefonumu bulup 07-95 seçerek ve renginide seçerek ama malasef Türkiye yok seçtiklerimi indirdikten sonra Phoenix adlı program ile teli güncelledim 5dk boyunca güncelleme yaptı ve sorunum ortadan kalktı.

cemox35

Üye
Bu sorunu çözen bir site var indirin uğraşmayın

serhad_683

serhad_683

Üye
kardeş yazılım yüklemen gerekiyor..google ye phoenixle 5130a yazılım yükleme resimli anlatım yaz gelir..fakat yazılım atmayı bilmiyorsan yada yapmayacaksan servise ver...yazılımda tel durdumu bi daha açılmaz telefon..