5130 E.Music "Yeterli Hafıza Yok" Müzik Çalar Sorunu YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

ua_tnc

Üye
    Konu Sahibi
5130 E.Music "Yeterli Hafıza Yok" Müzik Çalar Sorunu YARDIM
benim 5130 express music telefonum var.telefonda müzik çalara giremiyorum şarkı listesi falan açılabiliyor ancak müziği seçip aç dediğimde Yeterli Hafıza Yok diyip kapanıyor..
ve telefonun bütün orjinal temaları müzikleri silinmiş temadan kaynaklanabilir diyip orjinal temaları falan buldum ancak bişey değişmedi..
yardımcı olursanız sevinirm..

SilentOne

SilentOne

Üye
telefonuu güncelleştir :D

--------------- Ekleme ---------------

kardeş telini güncellesende olmuyor buqun başıma geldi güncelleyince olmuyor teli servise verdim

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
Dostum telin hafızasındaki müzikleri videoları vs hafıza kartına taşı sorun çözülür

onerdurak

Üye
Yok mu Baska Gözümü

SilentOne

SilentOne

Üye
bide ole deniyek de ama tel hafızasını 4 gb olarak goruyor xDxDxD

ssmert

Üye
dostum aynı sorunla bugün bende karşılaştım ! sen halledebildinmi sorunu ?

SilentOne

SilentOne

Üye
telefoncuya gotur 30 tl ver hallediyolar

okanbaba34

okanbaba34

Üye
onu bizde biliyoruz wepden bi çöüm arıyoruz yinede tesekkürler

janset89

janset89

Üye
bende de aynı müzik çalar sorunu var. :vur fakat aynı zamanda kameraya da giremiyorum. hesap makinası silinmiş. telefonun orjinal temaları zil sesleri yok :( telefonu açıp kapattığımda dili değişiyor sonra kendi kendine türkçe oluyor tekrar. fabrika ayarlarına döndüm fakat düzelmedi. telefon en son sürüm ne yapmalıyım yardımmmmmmmm edin :(:(:ağlarım:

mhmmdtnng

Üye
Bu ne ya ne oluyor nokia 5130 ları uffff herkeste aynı sorun ama çözüm yok

musty811

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun var ilk başta kameraya girmedi sonra duzeldi simdi müzik çalara girdiğimde ''yeterli hafıza yok'' diyo dfalarca kez hafıza kartını biçimkendirdim defelarca kez format attım ama olmuyor bnm çok acil bi sorunum vardı garanti kapsamından da cıkarttım ne yapacagım bilmiyorum yardımlarınız için cok tesekkür ediyorum şimdiden :ağlarım::ağlarım:

bybjk

Üye
aynı sorun bende de var bir çözüm bulamadım.

enescanx

Üye
Maalesef aynı sorun. Telefon 2 gün önce kendiliğinden kapandı. Telefon hafızasında normalde silemedğimiz ve taşıyamadığımız temalar, zil sesleri v.b. silinmiş, dil ingilizce olmuştelefon ayarları gitmişti. Allahtan ayarların yedeğini almıştım da ayarları kurdardık ancak bu sefer de müzik çalar yeterli hafıza yok hatası veriyor sürekli. Ve sorun çok canımı sıkıyor. Fabrika ayarları seçeneğini kullandım faydası olmadı. Başka bir müzik çalar kullanmak istesem bu sefer de şarkıyı seçerken sürekli uygulama erişim bilmem ne seçeneği uyarı verip onay istiyor. Açıkçası fena şekilde soğumuş bulunmaktayım telefondan...

la26

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bendede var temalarım gitmiş ekolayzere giremiyorum kamare desen o da yok bi çözüm bulursanız lütfen sitede yayımlayın :vur

jebelem

jebelem

Üye
arkadaşlar ben çözümü buldum aynı sorun vardı bende heryerde baktım ama bulamadım telefonumu telefoncuma verdim versiyon attı olay halloldu artık eskisi gibi

cemilerr

cemilerr

Üye
Yeterli hafıza yok demesinin sebebi telefonun kendi hafızasında (hafıza kartı değil) ram için ayrılmış bölümün dolu olmasıdır. Telefonun kendi hafızasını ne kadar boş tutarsanız o kadar hızlı olur telefon. Ayrıca nokia bildiğim kadarıyla bu telefonun üretimini durdurmuş bulunmakta çünkü sorun sizde veya kullanışınızda değil sorun telefonda. Nokia hergün bu telefon yüzünden binlerce şikayet alıyormuş. Sürümünü güncelleyin. Bi çok sorun düzelir. Telefoncu ya para vermek istemeyen kendi güncellesin. Nasıl yapacağını bilemeyen söylesin bana pm atsın.. Veya buraya yazsın..

----------Eklendi @ 07:06:09 ---------- Yazıldı @ 07:01:36 ----------

Ayrıca son sürüm kullanan arkadaşlarda bir kez daha güncellesin böylece telefona format atma işlemi görür ama telefonun silinen temaları oyunları koleksiyon dosyaları vs. Geri gelmez.. Onları başka yerden bulup tekrar yükleyeceksiniz... En olmadı telefonunuzu pc ye bağlayıp biçimlendirin

Burak

Üye
bende kullanıyorum 10 aydır hıc sorun olmadı bugune kadar.

Made in finlandiya

cemilerr

cemilerr

Üye
10 aylık telefonda hiçbir sorun olmaz zaten sen önce 1 yılını doldur. yavaş yavaş sorunlar patlak veriyor telefonda ne kadar iyi kullanırsan kullan. 2. senesine yaklaştığında çoğu zmana garantilik oluyor...baştan söyleyim

Burak

Üye
haklı olabilirsin kardeş. Düzenli kullanmaya calısıyorum.
He bu arada bu telefonun sarjı niye az gidiyor ya. Nokia care den 40liraya orjinal batarya aldım ama yine aynı ya. En fazla 2gun. Nıye boyle ya.

ceboş

Üye
aynı sorunlar bendede var hesap makinası gitti müzik çalarda yeterli hafıza yok diyor ne olacak bu 5130 ların hali