greenmile
Üye
-
Konu Sahibi
-
hadi yaPKK kürtlerden oluşmuyor. Benim dayımın oğlu Kuzey Irak'ta işçi olarak çalışıyor. PKK'lılarla arada sırada görüşüyor. Söyledikleri şöyle:- Dinleri yok. Çok soran olursa Yezidi falan dinimiz diyorlar.- Sağlıklı ortam yok, hayvanlardan bile kötü muamele görüyorlar.- Herşey kurallara bağlı. Hiçkimse hiçbirşey soramaz, soran da ajan diye hemen öldürülüyor.- PKK lılar İranlı, Iraklı, Rus, Hollandalı, Almanyalı, İngiliz vs. her ülkeden insanlardan oluşuyor.Kürt hakkı için dağa çıkanların hepsi pişmanmış. Örgüt onları ve ailelerini ölümle korkuttuğu için kaçamıyorlar. Kaçan hemen öldürülüyor ve ailesine çatışmada öldü, şehittir deniyor.Kendimde kürdüm ama "müslüman" ve "terör" kelimeleri yan yana gelemiyor. Bu yüzden PKK yı kesinlikle desteklemiyorum. Lanet ediyorum.Geçenlerde bir sınıf arkadaşım, molotof kadar güzel birşey var mı deyince, bende ona memleketimde sık sık kepenklerin kapatıldığını ve halkın kazanamadığını söyledim. Nedense bir anda sustu. Varın PKK yı destekleyenleri siz düşünün. Bu kadar "akılsız" ve "korkak" nasıl olunuyor onu düşünüyorum....
böyle düşündükçe unutun barışı
----------Eklendi @ 19:17:05 ---------- Yazıldı @ 19:14:03 ----------
bursa yalaka göçmenler mi?
böyle düşündükçe unutun barışı
----------Eklendi @ 19:17:05 ---------- Yazıldı @ 19:14:03 ----------
bursa yalaka göçmenler mi?
abi siradan bi konumu simdi bu.dalga gecer gbi cevap veriyolar bu nee.zaten sabahtan beri herkesin siniri bozuksimdi agzimi tutamiycam az kaldibu kadar saygisizlik olur abi sende goruyosun yaaburda bari savunmasinlar bukadar yandaslik olur.tamamen pkk sempatizanlarının sallaması tabiki böyle yapacaklar amaçlarıda bu zaten kesinlikle itibar etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?