tr1246 Üye Gofrettin115' Alıntı: 15 tl yuklettim sinirsiz 1gb ti iptal ettim ama gunu dolmadi sinirsiz 2gb gonderdim bakiye yetmiyor diyor helppppp Genişletmek için tıkla ... Niye iptal ettin etmeyeydin ya
Gofrettin115' Alıntı: 15 tl yuklettim sinirsiz 1gb ti iptal ettim ama gunu dolmadi sinirsiz 2gb gonderdim bakiye yetmiyor diyor helppppp Genişletmek için tıkla ... Niye iptal ettin etmeyeydin ya
Gofrettin115 Üye tr1246' Alıntı: Niye iptal ettin etmeyeydin ya Genişletmek için tıkla ... Etmicekmiydik hay böyle isin ben yarin net paketi bitiyor napicamm?
tr1246' Alıntı: Niye iptal ettin etmeyeydin ya Genişletmek için tıkla ... Etmicekmiydik hay böyle isin ben yarin net paketi bitiyor napicamm?
tr1246 Üye Gofrettin115' Alıntı: Etmicekmiydik hay böyle isin ben yarin net paketi bitiyor napicamm? Genişletmek için tıkla ... O Mevcut paketin limitini artirmak icin iptal edince.. Yine bi gencavere falan danisabilirsin.
Gofrettin115' Alıntı: Etmicekmiydik hay böyle isin ben yarin net paketi bitiyor napicamm? Genişletmek için tıkla ... O Mevcut paketin limitini artirmak icin iptal edince.. Yine bi gencavere falan danisabilirsin.
tr1246 Üye Gofrettin115' Alıntı: Lanet olsun turkcell allahh belaniii Genişletmek için tıkla ... Ben simdi sordum gencavere iptal oldugu icin olmuyormus.Bosdegilim kampanyasi yaptin mi?
Gofrettin115' Alıntı: Lanet olsun turkcell allahh belaniii Genişletmek için tıkla ... Ben simdi sordum gencavere iptal oldugu icin olmuyormus.Bosdegilim kampanyasi yaptin mi?
Gofrettin115 Üye tr1246' Alıntı: Ben simdi sordum gencavere iptal oldugu icin olmuyormus.Bosdegilim kampanyasi yaptin mi? Genişletmek için tıkla ... Yapmadm
tr1246' Alıntı: Ben simdi sordum gencavere iptal oldugu icin olmuyormus.Bosdegilim kampanyasi yaptin mi? Genişletmek için tıkla ... Yapmadm
tr1246 Üye Gofrettin115' Alıntı: Yapmadm Genişletmek için tıkla ... BOSDEGILIM 2222 kampanyanin aon gunuymus belki internet gelir
Gofrettin115' Alıntı: Yapmadm Genişletmek için tıkla ... BOSDEGILIM 2222 kampanyanin aon gunuymus belki internet gelir
Gofrettin115 Üye tr1246' Alıntı: BOSDEGILIM 2222 kampanyanin aon gunuymus belki internet gelir Genişletmek için tıkla ... Sozunuze 500 mb sinirsiz degil dimi ?
tr1246' Alıntı: BOSDEGILIM 2222 kampanyanin aon gunuymus belki internet gelir Genişletmek için tıkla ... Sozunuze 500 mb sinirsiz degil dimi ?
tr1246 Üye Gofrettin115' Alıntı: Sozunuze 500 mb sinirsiz degil dimi ? Genişletmek için tıkla ... Maalesef degil.Yalniz 1 ay yaptiktan sonra 2.ay yapmadiginda 6 ay ayni paketten yararlanamiyorsun.
Gofrettin115' Alıntı: Sozunuze 500 mb sinirsiz degil dimi ? Genişletmek için tıkla ... Maalesef degil.Yalniz 1 ay yaptiktan sonra 2.ay yapmadiginda 6 ay ayni paketten yararlanamiyorsun.
Gofrettin115 Üye tr1246' Alıntı: Maalesef degil.Yalniz 1 ay yaptiktan sonra 2.ay yapmadiginda 6 ay ayni paketten yararlanamiyorsun. Genişletmek için tıkla ... indirdim biyle mesaj geldi ama turkcell hesabim dan bakinca gozukmuyor paket normal internet paketinden dusuyor
tr1246' Alıntı: Maalesef degil.Yalniz 1 ay yaptiktan sonra 2.ay yapmadiginda 6 ay ayni paketten yararlanamiyorsun. Genişletmek için tıkla ... indirdim biyle mesaj geldi ama turkcell hesabim dan bakinca gozukmuyor paket normal internet paketinden dusuyor
tr1246 Üye Gofrettin115' Alıntı: indirdim biyle mesaj geldi ama turkcell hesabim dan bakinca gozukmuyor paket normal internet paketinden dusuyor Genişletmek için tıkla ... Saklama alani 1gb dir o.
Gofrettin115' Alıntı: indirdim biyle mesaj geldi ama turkcell hesabim dan bakinca gozukmuyor paket normal internet paketinden dusuyor Genişletmek için tıkla ... Saklama alani 1gb dir o.