500dk+ 5000sms+ 1gb 19tl yikilan paket

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
500dk+ 5000sms+ 1gb 19tl yikilan paket
Paket Bilgisi

Gençlerin tercihi Yıkılan Paket şimdi daha da avantajlı!

Efsane Yıkılan Paket’te her yöne 500 dakika + her yöne 5000 SMS + 1 GB cepten internet artık sadece 19 TL!

Üstelik Yıkılan Paket sadece gençlere değil, kendini genç hisseden herkese açık!

Siz de Avea’nın faturasız tarifelerine gelin ve KAYIT yazıp 1991'e SMS gönderin, Yıkılan Paket’iniz cebinize gelsin.

Unutmayın Yıkılan Paket’ten hem numarasını Avea’ya taşıyan müşteriler hem de yeni faturasız hat alan müşteriler faydalanabilir.
KAYNAK: AVEA

esqalsiz

esqalsiz

Üye
gerçek mi bu

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Yok artık :zong:

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
aynen gerçek Bende Aveaya geçtiğim gün çıktı tarife salı günü ..vodafone taklit edince tarifeyi ezdiler adamlar:)

osicik

Üye
23 tl.... genç hissetmek yetmez 19 için genç olmak lazım...

optiq

Üye
  • numarasını taşıyarak veya yeni bir hat alarak Avea'nın bireysel faturasız tarifelerine gelen müşterilere sadece dıye sanıyorum ben bunu

KayraBey

KayraBey

Üye
Birkaç ay sonra bter bu tip kampanyalar.Devamlı olsa can feda...

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Ben geçiş Yapali bir ay oluyor geri Avea ya geçsem bu paket i vermezler dimi.23 luk kullananlar devam mi ediyor yoksa 19 a mi düştü

Symbianize

Symbianize

Üye
Kalitenin önemi var zira apartmanda göztepede zor çekiyor

esqalsiz

esqalsiz

Üye
avea olmasın var ya kampanya yapan olmaz :) işi rast

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
Ben geçiş Yapali bir ay oluyor geri Avea ya geçsem bu paket i vermezler dimi.23 luk kullananlar devam mi ediyor yoksa 19 a mi düştü

Numara taşıma ile gelen ve Yıkılan Paket'in yeni müşteri teklifinden yararlanacak numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.

stormy20

Üye

Akıncı

Akıncı

Üye
Şimdi ben yıllardır avea kullanıcısı olarak bunu kullanamayacak mıyım?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
iki hattım var 2 hafta önce avea ya geçirdim ondan beş bin lik mesaj paketini buna çevirdim :D her türlü kullanıyorum :D Vodafon paket bitsin avea olana yükle süper :) aklıniz varsa vodafone ye geçmeyin Net hızını düşür muş sinir ediyor paket var Net e giremiyorum mallik resmen

comando_legend

comando_legend

Üye
Zaten aveam var yararlanamıyorum yani :dry:

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
iki hattım var 2 hafta önce avea ya geçirdim ondan beş bin lik mesaj paketini buna çevirdim :D her türlü kullanıyorum :D Vodafon paket bitsin avea olana yükle süper :) aklıniz varsa vodafone ye geçmeyin Net hızını düşür muş sinir ediyor paket var Net e giremiyorum mallik resmen

aynen haklısın vodafone konusunda. . Vodaföne benim interneti 11e çıkardı. Üstüne bi mesaj daha attılar mesaj paketi 11 topla 22 yaptı ..e ben bide konuşmak için tl gerekiyor. En az on tl yüklesem etti mi $sana 32elde Yok bişey:) Avea bu tarifeyi görünce çıkmadan geçtim ve aldım:) bi haftadır iyi internet hızı. Kötü diyorlardı ama sıkıntı Yok download'da

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben dün vodanfona geçtim.internet gayet hızlı.700kb ile indirme yapıyorum.

Akıncı

Akıncı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt