Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
500 TL Bütce ile alınabilicek en iyi telefon ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123
Üye
50tl daha koy x6 8gb al
hookx1
Üye
resim kalitesi demişsiniz bakın bakalım M8800 ın kaliteye 8 mp kamera garantsizi 230 tl
f4ilur3
Üye
e63 al
enescebeci
Üye
androidli telefon al haatını yaşa......
emre_6795
Üye
5800 al
serserim1905
Üye
kardeşim kesinlikle 5800 alma alacaksan x6 al her yönden 5800 ı katlar yada n97 al ikinci elini temiz bulabilirsin sahibinden .comda 5800 kullananlar ne diyo bu demesin gerçekten bana göre lanet bi telefon dokunmatigi oyuncak gibi malzeme kalitesi sıfır ve bir çok hatası var
BulBniGoogle
Üye
arkadaşım 5800 almanı öneririrm müzik konusunda harika 3.2 inlik resestive ekan kullanılıyor kamera mükemmel deil fakat yeterli düzeyde ve ayar yaptığında dağa ii görüntü sunuyor wifiyı sorunsuz çalışıyor bn 4-5 saat wifide 2 saat müzik dinliom ve bütün gün mesajlaşıom 1 gün gidiom çok kullanmassan 3 gün bile gider yani kısaca 5800 ama kulaklık bakımından kutudan çıkan kulaklık biraz dandik güzel bir kulaklık alırsan gayet güzel ses verdiğini görürsün
ibo_Star
Üye
Detaylı inceleme ve Gerekli Bilgiler burda var
Keşke Konu Açmadan evvel Arama Yapsaydınız !!
Her hafta telefon almak veya 300 tl 450 tl ye 500 tl ye hangi tel alsam gibisinden konu açılıyor
metaform81
Üye
bence ikinci el aino al erim hem aradığın özelliklere hitap ediyor hemde eğlenceli bir telefon
Detaylı inceleme ve Gerekli Bilgiler burda var
Keşke Konu Açmadan evvel Arama Yapsaydınız !!
Her hafta telefon almak veya 300 tl 450 tl ye 500 tl ye hangi tel alsam gibisinden konu açılıyor
bn sana cokk gzlll tlefonlar var bnm elımde ıstersenn ugra ve yurtdısındn glmee ama çin deıl avustralya ve ıngılterdenn ve neredeyse yarı fıyatına yardımcı olabılırım [email protected]
--------------- Ekleme ---------------
bn san yardım edbılırım ıstersen yurt dısı telfonlar glıo bnaaıngılteden avustralyadann bn cokk ucuzz burdakı vergıler ztnn cok fazla orda ole bısı yokk neredeyse yarı fıyatına gtrıomm bır cok ksıye gtrdım ve daha da grmeye devm edıom ıstersen konusak [email protected]
Yelomi
Üye
nokia e55 550 tl civarlarında birşeyler ama kulaklık sesi pek iyi değil.
telefonları kaba kullanan biriysen 5800'ı hiç tavsiye etmem,narin kullanman gerekir.
Mesajına 1 sene sonra cevap verdim ama olsun,çok almışsındır zaten sen