500^Symbian Evols Fp3 [02.12.2012]

hocam benim bir sorum olacak şu widget paketlerinden birini nasıl kurabilirim acaba rompacher gerekli fakat c ve d dizinine denedim fakat yapamadım yamalar aktif olmadı.şu beyazı yapabilirmiyim acaba

yunuq58

Üye
hocam benim bir sorum olacak şu widget paketlerinden birini nasıl kurabilirim acaba rompacher gerekli fakat c ve d dizinine denedim fakat yapamadım yamalar aktif olmadı.şu beyazı yapabilirmiyim acaba

bndede olmamisti norton hacki kur kaldr biliysn ne yapacagini restore all fln yp aktiflesir

Konu Sahibi
en iyi yöntem nokia cooker ile istediğiniz avkonu coreye atıp flaşhlamak.. En sağlıklısı bu kardeşim...

yunuq58

Üye
en iyi yöntem nokia cooker ile istediğiniz avkonu coreye atıp flaşhlamak.. En sağlıklısı bu kardeşim...

refresh tum onemli modlar diye konu var bi tne sis dosyasi yukluyosun avkon dahil birsuru mod geliyr bn oyle yptm avkonu sorun yok

Konu Sahibi
refresh tum onemli modlar diye konu var bi tne sis dosyasi yukluyosun avkon dahil birsuru mod geliyr bn oyle yptm avkonu sorun yok

ben hiç denemedim o yüzden bu konuda pek bilgim yok bilgilendirdiğin için teşekkürler kardeşim

arkadaşlar 3 tane sorum var;
1- daha önce hiç cfw yüklemedim nasıl yapcaz aradım ama bulamadım
2- eğer eskiye döndürmek istersek döndürebiliyormuyuz
3- telde 3 tane angry birds var, onlarda baya ilerledim onları silmeden buna geçirme imkanım varmı

Konu Sahibi

burada detaylı anlattım diğer sorularına cevap almışındır umarım
http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/phoenix-2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html#post5554590

Tepkiler: yuruyedur