500 Mesajım Var Ama Kimse Beni Tanımıyor.. :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
500 Mesajım Var Ama Kimse Beni Tanımıyor.. :)
Foruma üye olalı baya bi oldu şuan 513 mesajım 51 konum var ama forumda beni fazla kimse daha doğrusu kimse tanımıyor...Nedeni ilk üye olduğumda burada konu açmamam herhalde :) Şimdi gelelim kendimi tanıtma bölümüne.. :)

Adım Alim KIYAK... 15 yaşındayım.. Profilde yıl olarak 14 yazıyor ama ay olarak 15 yaşındayım :) İzmir'de yaşıyorum.. Lise 1'e gidiyorum.. Okulum Endüstri Meslek Lisesi... 10.sınıfta Bilişim Teknolojileri alanına geçmek istiyorum... Bu fikrim bilgisayardan iyi anlamamdan ve iyi vakit geçirdiğimden kaynaklanıyor...
4 yıldır bilgisayar kullanıyorum daha öncede elimden 2 bilgisayar geçti onlar bozuldular.. :) Çevremde bilgisayar konusunda iyi tanınmış biriyim.. Arkadaşlarımın bilgisayarlarları bozulduğunda soluğu hemen benim yanımda alıyorlar.. İnternet te yazılı olarak biraz HTML derslerine baktım artık HTML kod gördüğümde yabancısı kalmıyorum.. Bazı iyi oynamalar yapıyorum... Online oyunlar benim vazgeçilmezim ama 7/24 oynamıyorum... Eskiden Metin 2 oynuyordum sonra bilgisayara bi kaç defa format attık daha sonrada metin 2 açılmadı.. Şuan counter strike oynuyorum bilgisayarımda yüklü tek oyun o.. 4 GB Flash Belleğim var, ağzına kadar oyun dolu... Müzik dinlemeye bayılırım..Özellile rap (sagopa kajmer - kolera - sahsi) İnternette bi sürü web tabanlı oyun var ama ben o oyunlardan sadece 1 tanesini oynuyorum oda menejerlik oyunu bana oyunda eşlik etmek isteyen varsa özel mesajla benimle iletişime geçebilir... İnternet düşkünü değilimdir ama telefonumdan beni ayırmayın
:) :) :) :) :) :) :)

Neyse sözü fazla uzatmayalım... Bu günlük bu kadar...

Şimdi diyeceksiniz ki neden bu yazıyı yazdın.. Bende diyeceğimki forumda 500'ü aşkın mesajım var ama kimse beni fazla tanımıyor o yüzden yazdım...

KENDİNİZE İYİ BAKIN.. SELAMETLE.. İYİ FORUMLAR...

• Beğen
Tepkiler: hobba11

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
tekrardan hoşgeldin o zaman Alim iyi forumlar:)

Revengeful

Emekli Yönetici
Nedeni ilk üye olduğumda burada konu açmamam herhalde
Bende acmadım ama forumda az birsey tanınıyorum suan :ehe

brk38

brk38

Üye
Foruma üye olalı baya bi oldu şuan 513 mesajım 51 konum var ama forumda beni fazla kimse daha doğrusu kimse tanımıyor...Nedeni ilk üye olduğumda burada konu açmamam herhalde :) Şimdi gelelim kendimi tanıtma bölümüne.. :)

Adım Alim KIYAK... 15 yaşındayım.. Profilde yıl olarak 14 yazıyor ama ay olarak 15 yaşındayım :) İzmir'de yaşıyorum.. Lise 1'e gidiyorum.. Okulum Endüstri Meslek Lisesi... 10.sınıfta Bilişim Teknolojileri alanına geçmek istiyorum... Bu fikrim bilgisayardan iyi anlamamdan ve iyi vakit geçirdiğimden kaynaklanıyor...
4 yıldır bilgisayar kullanıyorum daha öncede elimden 2 bilgisayar geçti onlar bozuldular.. :) Çevremde bilgisayar konusunda iyi tanınmış biriyim.. Arkadaşlarımın bilgisayarlarları bozulduğunda soluğu hemen benim yanımda alıyorlar.. İnternet te yazılı olarak biraz HTML derslerine baktım artık HTML kod gördüğümde yabancısı kalmıyorum.. Bazı iyi oynamalar yapıyorum... Online oyunlar benim vazgeçilmezim ama 7/24 oynamıyorum... Eskiden Metin 2 oynuyordum sonra bilgisayara bi kaç defa format attık daha sonrada metin 2 açılmadı.. Şuan counter strike oynuyorum bilgisayarımda yüklü tek oyun o.. 4 GB Flash Belleğim var, ağzına kadar oyun dolu... Müzik dinlemeye bayılırım..Özellile rap (sagopa kajmer - kolera - sahsi) İnternette bi sürü web tabanlı oyun var ama ben o oyunlardan sadece 1 tanesini oynuyorum oda menejerlik oyunu bana oyunda eşlik etmek isteyen varsa özel mesajla benimle iletişime geçebilir... İnternet düşkünü değilimdir ama telefonumdan beni ayırmayın :) :) :) :) :) :) :)

Neyse sözü fazla uzatmayalım... Bu günlük bu kadar...

Şimdi diyeceksiniz ki neden bu yazıyı yazdın.. Bende diyeceğimki forumda 500'ü aşkın mesajım var ama kimse beni fazla tanımıyor o yüzden yazdım...

KENDİNİZE İYİ BAKIN.. SELAMETLE.. İYİ FORUMLAR...

kardeşim sakın bilgisayarla aram iyi ben bilişimi seçiyim deme:nono::nono:yok illa seçcem diyosan iyi düşünderim.:allalla:ben de senin gibi dedim bilgisayarla aram iyi ben bilişim seçiyim.ama pişman oldum alanım güzel(veri tabanı programcılığı)C # ve basic dilini çat pat öğrendim.fakat üni versite ihtimali sıfır gibi.ama sen heralde endüstridesin benim anadolu teknik günlük 9 saat ders görüyoruz.sana tavsiyem üniversite düşünüyosan düz liseye gitt:oke:

AlpReis

AlpReis

Üye
:)))

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
bilgilendirme için saol... sanada ii forumlar..:)

canturgay

canturgay

Üye
tekrar hoşgeldin kardeş:) 14 yaşındasın işte ne 15 i belli bi yaştan sonra 1 yaş küçük söylemeye başlayacaksın :D

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Hosgeldin :D kafana takma sitede aktiflik saglamaya calış zamanla tanınırsın :D

aynı şeyler senin içinde geçerli mert aktif olmaya çalış :d:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Hoşgeldin alim :D

Forumda Sen Çok Gözüme Çarpıyon :D O Yüzden Tanıyorum :D

Hee Birde Açacağım Bazı Konuları Açmışsın :D Sana Çok Pis Kafa Kömesim Var :D(Şakasına Diyorum ;) Gerçek Anlama Sakın ;))

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
Hoşgeldin alim :D

Forumda Sen Çok Gözüme Çarpıyon :D O Yüzden Tanıyorum :D

Hee Birde Açacağım Bazı Konuları Açmışsın :D Sana Çok Pis Kafa Kömesim Var :D(Şakasına Diyorum ;) Gerçek Anlama Sakın ;))

:d::d::d::d::d::d::d::d::d::d::d:

--------------- Ekleme ---------------

way be ne çok sevenim varmış :) :) :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Site hakkında ki konularına bayılıyorum :sukur:

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sakın bilgisayarla aram iyi ben bilişimi seçiyim deme:nono::nono:yok illa seçcem diyosan iyi düşünderim.:allalla:ben de senin gibi dedim bilgisayarla aram iyi ben bilişim seçiyim.ama pişman oldum alanım güzel(veri tabanı programcılığı)C # ve basic dilini çat pat öğrendim.fakat üni versite ihtimali sıfır gibi.ama sen heralde endüstridesin benim anadolu teknik günlük 9 saat ders görüyoruz.sana tavsiyem üniversite düşünüyosan düz liseye gitt:oke:

ben endüstri meslek lisesine zaten başladım şuan 9. sınıfım... Meslek liseleri mezunları diğer liselere göre biraz daha avantajlı çünkü 2 yıllık üniversitelere sınavsız kayıt olabiliyoruz... Butün öğretmenlerimde meslek liselerine gelenlerin daha çok avantajı olduğunu söylüyor... Ben birazda polislik düşünüyorum.. Benim abimde polis.. Polislik mesleğide çok hoşuma gidiyor.. ileride polislik sınavlarınada gireceğim ;) ;)

Dafny

Dafny

Üye
hoşgeldin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt