Faturasız 500 dk 1000 sms 2gb 20 tl

cimbom04

Üye
    Konu Sahibi
500 dk 1000 sms 2gb 20 tl
SUPER20 yazip 7000 ne gonderin

Tepkiler: FatihEnvar
Kampanya guzelmis herkes yararlanabiliyormu bundan bide ne kadar sure gecerli bu kampanya 6 ay mi?

Bunun vodafone den linkli yok mu ? ne bu anlamadım şartlar filan ne , biraz daha detaylı bilgi veriri misin tarifemi değiştireceğim sonra ortada kalmayalım.

Tepkiler: bulut6842

blastx

Üye
Bunun vodafone den linkli yok mu ? ne bu anlamadım şartlar filan ne , biraz daha detaylı bilgi veriri misin tarifemi değiştireceğim sonra ortada kalmayalım.
Bu paketler gizli oldukları için sitede kaynak bulmak pek mümkün olmuyor masajla bilgilendirme yapılıyor garanti yöntem kodu deneyip görmek
Kampanya guzelmis herkes yararlanabiliyormu bundan bide ne kadar sure gecerli bu kampanya 6 ay mi?
Enteresandır sürekli aynı kalıplarla konulara cevap yazıyorsunuz kopyala yapıştır mi yapıyorsunuz

Onur K.

Üye
2gb azmış Şunu 500dk 10gb yapıp fiyatı da 40 yapsalar iyi olurdu

Byrolexx

Üye
Heryöne 5000dk+5000sms+5GB vodafone ve sabit hatlar sinirsiz=55tl
Red'in avantajlari ücretsiz:
Yol yardimi ücretsiz, cilingir hizmeti, cam kirigi tamiri, ucak biletinde %50 indirim, sinema bileti 2kisi 13tl... vip arac kiralama %50 indirim vs.. ücretsiZ BIRCOK KAMPANYA 55TL ICINDE..
YENI HAT VE GECISLERE ÖZEL... ARAYIN ADRESE TESLIM ISLEMINIZI ALALIM:0541.459.73.92
Ensar vakfina destek veren Turkcelli birakalim artim