Faturasız 500 dk 1000 sms 2gb 20 tl

Sponsorlu Bağlantılar

cimbom04

cimbom04

Üye
    Konu Sahibi
500 dk 1000 sms 2gb 20 tl
SUPER20 yazip 7000 ne gonderin

• Beğen
Tepkiler: FatihEnvar

bulut6842

bulut6842

Üye
Kampanya guzelmis herkes yararlanabiliyormu bundan bide ne kadar sure gecerli bu kampanya 6 ay mi?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Bunun vodafone den linkli yok mu ? ne bu anlamadım şartlar filan ne , biraz daha detaylı bilgi veriri misin tarifemi değiştireceğim sonra ortada kalmayalım.

• Beğen
Tepkiler: bulut6842
blastx

blastx

Üye
Bunun vodafone den linkli yok mu ? ne bu anlamadım şartlar filan ne , biraz daha detaylı bilgi veriri misin tarifemi değiştireceğim sonra ortada kalmayalım.
Bu paketler gizli oldukları için sitede kaynak bulmak pek mümkün olmuyor masajla bilgilendirme yapılıyor garanti yöntem kodu deneyip görmek :)
Kampanya guzelmis herkes yararlanabiliyormu bundan bide ne kadar sure gecerli bu kampanya 6 ay mi?
Enteresandır sürekli aynı kalıplarla konulara cevap yazıyorsunuz kopyala yapıştır mi yapıyorsunuz :)

• Beğen
Onur K.

Onur K.

Üye
2gb azmış :D Şunu 500dk 10gb yapıp fiyatı da 40 yapsalar iyi olurdu :ehe

• Beğen

Byrolexx

Üye
Heryöne 5000dk+5000sms+5GB vodafone ve sabit hatlar sinirsiz=55tl
Red'in avantajlari ücretsiz:
Yol yardimi ücretsiz, cilingir hizmeti, cam kirigi tamiri, ucak biletinde %50 indirim, sinema bileti 2kisi 13tl... vip arac kiralama %50 indirim vs.. ücretsiZ BIRCOK KAMPANYA 55TL ICINDE..
YENI HAT VE GECISLERE ÖZEL... ARAYIN ADRESE TESLIM ISLEMINIZI ALALIM:0541.459.73.92
Ensar vakfina destek veren Turkcelli birakalim artim

Üst Alt