500-700 TL arası Telefon önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

technoshark

technoshark

Üye
valla yukarıda adam ne yazmış arkadaş ya ! anlamadım gitti... hiç başına dert açma git optimus black al kendine bir tane android 2.2 işlemcili.. oh mis gibii... kafanıda daha fazla karıştırma...

__Toprak__

__Toprak__

Üye
valla yukarıda adam ne yazmış arkadaş ya ! anlamadım gitti... hiç başına dert açma git optimus black al kendine bir tane android 2.2 işlemcili.. oh mis gibii... kafanıda daha fazla karıştırma...

güzel diyorsunuz, lg optimus black gerçekten de çok başarılı bir cihaz da fiyatı? :D 850 liradan aşağı bulunabilirse alsın bence de.. hatta ben de alayım çok beğendim çünkü ama yok maalesef..ya da var biz bulamadık daha :allalla: internet hariç ama, mağazadan..var mı bir fikriniz?
Not: Az önce optimus black'in bir video incelemesini izledim, kapsamlı bir inceleme ve alet gerçekten de mükemmel. özetle hakikaten bu cihazı 750-800 civarında bulma imkanımız varsa, garantili ve mağazadan tabi, alınmalı diye düşünüyorum.

encazipfiyat

Üye
ŞUNLARA BİR GÖZ ATABİLİRSİN

Ocean258

Ocean258

Üye
Senin fiyat aralıgına en uygun olanı optımus me.. guzelde telefon android 2.2 froyo yuklu ekran parlaklıgı,hızı,dokunmatık reaksıyonu, tasarımıda guzel arkadasımda vardı, bende suan optımus black kullanıom. o yuzden lg nın telefonlarını tavsıye ederım sana kardes.

myth_1905

myth_1905

Üye
AGA biraz daha biriktir LG OPTİMUS BLACK AL 850 TL :oke:

Mehmet_0505

Üye
Sony Ericsson X10 mini pro al 600 tl civarında 5 megapixel kamera, Android OS İşletim Sistemi, dokunmatik, Q klavye kızaklı , üstelik fazla büyük değil bi bak istersen.

Ocean258

Ocean258

Üye
nokia tavsıye edıyorlar hala ya sıkılmadan :)) symbian olan telefon kullanılırmı artık ? android varken :))

Neverex

Üye

Bu telefonları tavsiye ederim. :)