500-700 TL arası Telefon önerileriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

welett48

Üye
    Konu Sahibi
500-700 TL arası Telefon önerileriniz?
Selam arkadaşlar 500-700 tl arası dokunmatik samsung ya da htc (android işletim sistemli) telefon almayı düşünüyorum model önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim..

technoblue

technoblue

Üye
arkadaşım şöyle söyleyeyim sana. samsung eski sağlamlığını kaybetti. kullanan arkadaşlarım pek memnun değiller. şarjı ve dokunmatiğinden şikayetleri çok. htc de bence haddinden pahallıya satılıyor bn şahsen ikisinden de pek haz almıyorum. ikisiyle de aynı özellikte ama fiyatı daha ucuz olan lg optimus me yi öneririm sana. 3mp kamerası var 600 mhz işlemcili android 2.2 froyo işletim sistemi kullanıyor. fiyatı da 450 lira civarında sanırım. bayağı bi para bırakır cebine :)

Εthnic

Εthnic

Üye
samsung galaxy ace kullaniyorum.. tas gibi saglam telefon, dokunmatigine diyecek yok, ayrica cizilmeye dayanikli ekrani var.. 250mb ram 800 mhz islemci ve android 2.2 froyo.. ayrica son cikan resmi guncelleme ile 2.3 yukseltilebiliyor.. bu fiyat araliginda bundan daha yuksek donanimli sifir telefon alamazssin.. ama eger tercihini samsundan yana kullanirsan sana galaxy ace veya galaxy gioyu onerebilirim.. htc nin telefonlarini kullanmadigim icin bir sey diyemiyecem..

• Beğen
Tepkiler: emreilhans
mangdaşire

mangdaşire

Üye
galaxy gio.

tulkas

tulkas

Üye
yukardaki telefonlardan teknik olarak üstün olan s8500'ü öneririm 550 tl

Εthnic

Εthnic

Üye
daha yuksek donanimli derken android telefonlari kastettim.. yoksa baska isletim sistemleri tercih edilirse daha ozellikli telefonlar bulunabilir..

Starsley

x6 biraz daha kat C6-01 :oke:

hoss

hoss

Üye
galaxy ace

oguzkedek

Üye
samsung galaxy ace ve wave 1 i en ucuz kaça bulabiliriz 0 ını izmirde

-efşan

-efşan

Üye
c6 veyahut c6-01

61semih

61semih

Üye
Εthnic;3492420' Alıntı:
samsung galaxy ace kullaniyorum.. tas gibi saglam telefon, dokunmatigine diyecek yok, ayrica cizilmeye dayanikli ekrani var.. 250mb ram 800 mhz islemci ve android 2.2 froyo.. ayrica son cikan resmi guncelleme ile 2.3 yukseltilebiliyor.. bu fiyat araliginda bundan daha yuksek donanimli sifir telefon alamazssin.. ama eger tercihini samsundan yana kullanirsan sana galaxy ace veya galaxy gioyu onerebilirim.. htc nin telefonlarini kullanmadigim icin bir sey diyemiyecem..

arkadaşıma aynen katılmakla beraber onunda dedıgı gıbı tasrımdan ve 5 yerıne 3 mp vede 0,3 inç ekran buyuklugu 200tl den fazla etmıyor dıyorsan gio yu al bence .fakat bunlar benım ıcın 200tl ye deger dıyorsan ılk tercıgın ace olmalıdır.htc wildfire de cok ıyı bır telefon ozellıkle tustakımının altına yerleştirilmiş top gercekten cok yararlı oluyor tavsıye ederım fakat wildfire ın ace ye ve gio ya gore ıslemcısı 200 mhz az wildfire600 ace ve gio 800mhz ramllerı aynıydı sanırsam gio 550 ace 700 750 wildfire 600 tl cıvarı
bırkac ay daha beklerım dıyorsan motorola defy ı onerırım sağlamlık ve dayanıklılıkta ustune yok sanırım yada ben gormedım su gecırmezlık sertıfıkasının yanında dayanıklılık testlerındende başarıyla geçmiş avrupadakı fıyatı 350 avro,androıt ve buyuk bır ekran,araştırmanı ve acele etmemenı tavsıye ederım,youtube ve donanım ha*berden

• Beğen
Tepkiler: Εthnic

kanserr08

Üye
git 750 falan bulursun n97 al para yetmiyosa git n97 mini al tavsiyem.

technoshark

technoshark

Üye
700 tl ye kadar bütçen çıkıyor ise ben olsam biraz daha katarım telefon işinide aceleye getirmem sağlam bir telefon alırım, şuan da alınacak en iyi smartphone bence optimus blacktir. neden der isen, aslında forumda konu mevcuttur sana kısaca özelliklerinden bahsedeyim,

Optimus Black : Nova display özelliğine sahip tek telefon,ön kamerası 2 mp olan tek telefon,şarj olarak diğer smartphonelere göre %50 daha avantajlı,google markette tüm uygulama ve oyunlar ücretsiz,android 2.2 işletim sistemine sahip ve şuan günümüzde en çok kullanılan işletim sistemi,ekranın parlaklığını karşılaştırma yapsan bile farkı görmemek imkansız,fiyat konusundada o özelliklere göre çok çok uygun,aynı zamanda g- özelliği ve wifidirect var,ve gayet hızlı sorun olacağını sanmıyorum donma felan yaşamassın, şuanda alışveriş sitelerinde mevcut ki almak istersen oralardan rahatlıkla alabilirsin yalnız,teknomarketlere gelmelerini bekle derim şahsen karşılaştırmayı yanyana kendin yaparsın :oke: son olarakta uzaktan yardım seçeneği mevcut, yani bir sorun oluştu telefonunuzda uzaktan yardım seçeneği sayesinde ilgili kişilere rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz ;) bence düşünmeye değer :hmmm

• Beğen
Tepkiler: technoblue
Ocean258

Ocean258

Üye
LG Optimus Me, 500-600 Tl fiyatı olan smartphone almak istiyorsan hem tasarım olarak ıyı hemde kaliteli. şarjı 4 gün gidiyor eğer fazla kurcalamıyorsan )) ekran reaksiyonuda gayet iyi.

technoshark

technoshark

Üye
telefon alıpta kurcalamamak imkansız bence :) ben aldım mı çok kurcalıyorum mesela :)

61semih

61semih

Üye
git 750 falan bulursun n97 al para yetmiyosa git n97 mini al tavsiyem.

oo unutmusuz n97 yı dokunmatiği cok hassas piyasadaki 700 tl telefonlar arasındakı basmatıği pardon dokunmatiği en iyisi hiçbir pardon bırcok oyunda cabası :ehe

ramirez02

Üye
kesinlikl c6-01 biraz daha zorla kendini nokia dan şaşma ne öle androit mandroid akıllı olun yawww:bigstar:

__Toprak__

__Toprak__

Üye
nokiadan şaşma nedir ya komik olmayın lütfen, nokianın nokialığı mı kaldı? :s şaşmasın da deli etsin o telefon arkadaşı kilitlene kilitlene, ekranları da ayrı bir dert..arkadaşım samsung galaxy ace alma ekranı muadili cihazlara göre çok kötü, pikseller seçiliyor ekran büyük çözünürlük düşük olduğundan ve renkler de başarısız. gio ile ace yanyana getir incele farkı anlarsın eminim, fakatsamsung galaxy gio da alma bence, wifisinde sorunlar var ve telefon görüşme kalitesi tatmin edici değil, diğer herşeyi güzel ama; şayet wifi kullanmam ben, telefonla da o kadar konuşmam dersen al, alınır kesinlikle..optimus me hakkında bir bilgim yok ama optimus onealma, ekranda tozlanma problemi var pişman eder adamı, servise göndermekle ancak temizleniyor. wave serisi güzel epey, bada kullanabilirsen ki basit ve stabil bir sistem, al derim donanım olarak üst seviye cihazlar, ufak tefek kusurları var gene de..ekranlarında üretim hatası olarak hafif sarı lekeler var, çok rahatsız etmese de hata sonuçta.. wave sanırım bulunmuyor artık wave 2 almak durumundasın, o da bence fazla büyük ve wave'e göre dezavantajları var. LG 2x ya da black, samsung galaxy s ve se xperia serileri üst düzey telefonlar ancak onlar da sorunsuz değil inan, onlara verilen para bana göre çok fazla, çünkü mükemmel değiller. ben bunların hiçbirini kullanmıyorum, yani objektif olarak bildiklerimi söyledim, şimdi burda sorduğunda adam hangisini kullanıyorsa onu önerecek, eksilerini söylemez kimse çünkü kendi kullandığı cihaz (h) hatta adam o eksileri artık unutmuştur bile belki de, zira diğer özellikleri daha önemlidir misal o kişi için gibi..ben şahsen seninle aynı durumdayım, tamamen hem de, verebileceğim miktar da aynı ancak bir türlü telefon bulamadım :( gio alacaktım, wifi sorunu çıkmış ki bunu ben söylemiyorum kullananlar söylüyor, tabiki hoş olmadı wifi önemli..zaten ben mobil internet ihtiyacımı biraz da olsa karşılayabilsin ve telefon özelliklerini de eksiksiz yerine getirsin diye yeni bir cihaz istiyorum. e wifi sorunluysa ne anladım ben bu işten :/ 3g gprs uğraşamam neden para vereyim di mi evimde wifi varken? ha wifi sorunu derken çekim kuvveti falan değil ha komple arıza verip kapanıyormuş wifi, böyle böyle aç kapa uğraşıcaksın yani..gio sevdası öylece bitti. sonra ace düşünmeye başladım ki 1-2 inceleme okuyup cihazın inceleme videosunu seyretmemle o da elendi zira o büyüklükte bir ekran için (3.5 inç) o çözünürlük ve düşük kalite kabul edilemez, hele fiyatını da hesaba katarsak :s renkler soluk, pikseller sayılıyor vs vs...neyse onu da eledik velhasıl, wildfire veya wildfire s de düşünmedim değil, fakat onlar da hem çok astronomik (s modelinin 800 den aşağı olmayacağı söyleniyor) hem de donanım çok yeterli değil, geriye kalıyor htc desire s, samsung galaxy s ve bu tarz üst segment cihazlar, yapılacak en mantıklı şey, bekleyip bunların fiyatları daha makul seviyelere indiğinde almaktır.

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Kingmortall

Kingmortall

Üye
samsung galaxy fit al 500 lira 5 mp kamera android 600 mhz hız ve daha fazlası :oke:

fireman87

fireman87

Üye
Yukardakileri bi tarafa ittir, x5 al ve paran cebinde kalsın :pro: