nokiadan şaşma nedir ya komik olmayın lütfen, nokianın nokialığı mı kaldı?

şaşmasın da deli etsin o telefon arkadaşı kilitlene kilitlene, ekranları da ayrı bir dert..arkadaşım
samsung galaxy ace alma ekranı muadili cihazlara göre çok kötü, pikseller seçiliyor ekran büyük çözünürlük düşük olduğundan ve renkler de başarısız.
gio ile ace yanyana getir incele farkı anlarsın eminim, fakat
samsung galaxy gio da alma bence, wifisinde sorunlar var ve telefon görüşme kalitesi tatmin edici değil, diğer herşeyi güzel ama; şayet
wifi kullanmam ben, telefonla da o kadar konuşmam dersen al, alınır kesinlikle..
optimus me hakkında bir bilgim yok ama
optimus onealma, ekranda tozlanma problemi var pişman eder adamı, servise göndermekle ancak temizleniyor.
wave serisi güzel epey, bada kullanabilirsen ki basit ve stabil bir sistem, al derim donanım olarak üst seviye cihazlar, ufak tefek kusurları var gene de..ekranlarında üretim hatası olarak hafif sarı lekeler var, çok rahatsız etmese de hata sonuçta.. wave sanırım bulunmuyor artık wave 2 almak durumundasın, o da bence fazla büyük ve wave'e göre dezavantajları var.
LG 2x ya da black, samsung galaxy s ve se xperia serileri üst düzey telefonlar ancak onlar da sorunsuz değil inan, onlara verilen para
bana göre çok fazla, çünkü mükemmel değiller. ben bunların hiçbirini kullanmıyorum, yani objektif olarak bildiklerimi söyledim, şimdi burda sorduğunda adam hangisini kullanıyorsa onu önerecek, eksilerini söylemez kimse çünkü kendi kullandığı cihaz

hatta adam o eksileri artık unutmuştur bile belki de, zira diğer özellikleri daha önemlidir misal o kişi için gibi..ben şahsen seninle aynı durumdayım, tamamen hem de, verebileceğim miktar da aynı ancak bir türlü telefon bulamadım

gio alacaktım, wifi sorunu çıkmış ki bunu ben söylemiyorum kullananlar söylüyor, tabiki hoş olmadı wifi önemli..zaten ben mobil internet ihtiyacımı biraz da olsa karşılayabilsin ve telefon özelliklerini de eksiksiz yerine getirsin diye yeni bir cihaz istiyorum. e wifi sorunluysa ne anladım ben bu işten :/ 3g gprs uğraşamam neden para vereyim di mi evimde wifi varken? ha wifi sorunu derken çekim kuvveti falan değil ha komple arıza verip kapanıyormuş wifi, böyle böyle aç kapa uğraşıcaksın yani..gio sevdası öylece bitti. sonra ace düşünmeye başladım ki 1-2 inceleme okuyup cihazın inceleme videosunu seyretmemle o da elendi zira o büyüklükte bir ekran için (3.5 inç) o çözünürlük ve düşük kalite kabul edilemez, hele fiyatını da hesaba katarsak

renkler soluk, pikseller sayılıyor vs vs...neyse onu da eledik velhasıl, wildfire veya wildfire s de düşünmedim değil, fakat onlar da hem çok astronomik (s modelinin 800 den aşağı olmayacağı söyleniyor) hem de donanım çok yeterli değil, geriye kalıyor htc desire s, samsung galaxy s ve bu tarz üst segment cihazlar, yapılacak en mantıklı şey, bekleyip bunların fiyatları daha makul seviyelere indiğinde almaktır.