Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
500-600 tl'ye kadar alabileceğim en iyi telefon nokıa dan başka marka düşünmüyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayhan_44
Üye
Konu Sahibi
500-600 tl'ye kadar alabileceğim en iyi telefon nokıa dan başka marka düşünmüyorum
nokıa nın sitesine bakarken c6 yı gördüm sizce onumu almalıyım 600 tlye kadar en iyi hangi nokıa telefon alınabilir yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Starsley
6oo e 30 lıra daha ekle x6 al bence o daha ıyı
>Pessimistic.
Üye
fenerbahcelilere alerjim var ama sana yardım edeyim şu modelleri kesinlkle incele E55,E71,6720c ben o fiyatlarda alacak olsam bu modellerden başkasına bakmam
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Nokia X6 8gb (550 tl) tavsiyemdir.
helim3461
Üye
Kardeşim Bırak onu bunu sen bi N97 32 gb lık olanı araştır bak bakalım fark neymiş göreceksin .. Bildiğin el pc si
ayhan_44
Üye
Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar e serisi telefon almayı düşünmüyorum n97 alsam pahalıdır bütçeme en uygun x6 ve c6 ikisi arasında kaldım c6 nın klavyesi olması güzel ama x6 önermişsiniz herhalde x6 alacam
Neverex
Üye
C6 alman mantıklı olur.İyi bir telefon.Tavsiye ederim.
x6 almayı ben de düşünüyordum ama telefonun üretimi durmuş sanırım diyorlar.eskişehirde neredeyse hiç bir yerde yok.sadece ufak tefek dükkanlarda var.ileride yedek parça sıkıntısı falan çıkmasın.
c6 al.c6-01 al.
Starsley
Gerçı doğru x6 satmıyo satmayan telefonun üretimi durdurulur bende duydum c6 en mantıklısı
ayhan_44
Üye
Konu Sahibi
c6-01 almaya karar verdim kvk garantilisi 700 tl biraz fiyatların düşmesini bekliyecem
SilentOne
Üye
c6-01 al olmadı 02 03 nereye kadar giderse
pRime.
Üye
Güzel seçim. C6-01
oguzkedek
Üye
c6-01 yaza doğru sizce ne kadar olur 600 civarı olur mu ?
pRime.
Üye
Kesin olur bence zaten fiyatı 600ün biraz üzerinde.