500-600 tl arası tablet pc önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
500-600 tl arası tablet pc önerisi
İstediklerim:
-Hızlı olmalı
-Asphalt,Pes 2011 gibi oyunları takılmadan çalıştırmalı
-En az 1ghz işlemci 512 mb ram olmalı
-Cpusu en az 205 olmalı
-Yüksek çözünürlük(480x800 üstü)
-En az 1,1.5 sene gitmeli
Daha önce hiç tablet pc kullanmadım.Okuduğum yorumlara göre onyo haipad smart plus yada polypad w10 almaya karar verdim ama bir sizlerede sormak istedim.
Herkese teşşekkürler

'Patron

'Patron

Üye
galaxy tab :hmmm

optimux

Üye
biraz ağır ama exper easypad baya iyi. Çift çekirdekli tegra 2 işlemcisi falan var.

61semih

61semih

Üye
hpnın tabletlerı yenı ındırıme gırdı 100 150 dolara ama ısteklerını akrsılarmı bılmem cıft cekırdek 1,2mhz felan gpu sunu bılöıyorum

optimux

Üye
Hız olarak mı kilo olarak mı:kop:
sanırım biraz anlatım bozukluğu oldu :ehe
750 gr. ağırlığında. taşıması sorun olabilir fakat baya güçlü. 1 ghz Tegra2 + 512 mb ram + flash desteği. 3g desteklisi 850-900 tl. 3g desteksiz 550-600 tl. Fiyat farkını ben de anlamadım.:hmmm

61semih

61semih

Üye
00 dolara satın alabılecegınız lınkıde vermısler

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bişey sorucam samsung galaxy tabte 3g yokya benim şimdi bilgisayarda kullandığım avea jet var 4.gb internet onu samsung galaxy tabtede kullanabilir miyim?

maxirabit

maxirabit

Üye
Galaxy tab'de 3g yok mu?
Bence daha iyi araştır.

qRumPy

Üye
Galaxy Tab P1010 Güzel :D Bende Almayı Düşünüyorum Bu tabletlerden Normal Görüşme Yapabiliozmu :D ?

maxirabit

maxirabit

Üye
galaxy tab p1000,3g destekli.

qRumPy

Üye
Bütün Tabletlerden Normal Görüşme Yapabilioz Mu veya görüntülü Görüşme ?

maxirabit

maxirabit

Üye
usb bağlantılı 3g modemler var onun üzerinden işlem yapılıyor.
Ayrıca konu yeri burası değil.
Bu konu için forumda başka bölüm var.

Ocean258

Ocean258

Üye
500-600 Tl ye tablet alacagına hıc alma daha ıyı suan.. bıraz daha bekle bence.. hem paran bırıksın hem yenılerı cıksın aldıgın tablette hıc olmazsa 3g li falan olsun..

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Aldım beyler hemde 2 ay önce Kardeşim mobee t1200 aldım 400 tllik 3gsi var kapasitif ekranı var... şu siteden bul tableti bak özelliklerine sonra çalıştırdığı oyunları sayayım çalıştıramayan varsa gelsin söylesin gangster miami vindiction,pes 2011,toonwarz,hawx,nova(2 çalışmıyor sanırım),ASPHALT 6-5,dungeon hunter,hero of sparta ... devamına şu siteden bakabilirsin oyunlar bölümünde şuanda site tadilatta a kısa zamda açılır.Birde mobeedestek.com da herşeye yardım ediyorlar herşeyime ardım ettiler.

coacoa

Üye
tablet budur parasıda tuzludur