Tavsiye 200-300 Arası Tavsiye ve Şuna Bir Bakın lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
200-300 Arası Tavsiye ve Şuna Bir Bakın lütfen
Benzer konular var ve onları da ayrıca inceleyeceğim arkadaşlar. Az önce (link vermekte sıkıntı yok sanırsam)

Çift kameralı, ram en az 1-2 gb olan tabletlerden birini almayı düşünüyorum. Bilhassa skype, viber, tango vb uygulamaları için istiyorum.

Öte yandan 3g desteği olmalı mı sizce bi tablette? Ne kadar gerekir yani? Çünkü 3g modem kullanmıyorum. Ancak 3g desteği olup da sim kartı takabiliyorsak ve telefon gibi kullanıp hattımız üzerinden birilerini de arayabiliyorsak 3g özelliği de arayabilirim tabletlerde. Yukarıda linkini verdiğim tablette ise 3g ve gps yok deniyor, ne dersiniz?

Teşekkürler.

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
lenovo a1000 kullanıyorum tek kamera ve sim kartsiz fakat lenovo a3000 senin isteklerine uygun olabilir bak derim

CANGO97

CANGO97

Üye

bende var geçen ay aldım memnunum:D

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
lenovo a1000 kullanıyorum tek kamera ve sim kartsiz fakat lenovo a3000 senin isteklerine uygun olabilir bak derim

Ona baktım da pek hoşuma gitmedi ya. Fiyatı da zaten 300'ün üzerinde.

bende var geçen ay aldım memnunum:D

Benim, forumda başka bir arkadaşın da paylaştığı o tabletin değerleri, senin söylediğin tabletten daha iyi gibi görünüyor. Aradaki fark da şu an için aşağı yukarı 60-80 lira. O yüzden onu da eliyorum ama madem sen kullanıyorsun bir soru sorayım: Ön kamera tabletin ortasında değil de kenarda. Skype gibi görüntülü görüşmeler yaparken sıkıntı olmuyor mu ya? Tableti hafif yana falan mı döndürmek lazım nasıl oluyor?

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Devlet bedavaya dağıtıyor tableti iste belki verirler ama tek kamerası var :ehe

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 484994
CANGO97

CANGO97

Üye
Ona baktım da pek hoşuma gitmedi ya. Fiyatı da zaten 300'ün üzerinde.

Benim, forumda başka bir arkadaşın da paylaştığı o tabletin değerleri, senin söylediğin tabletten daha iyi gibi görünüyor. Aradaki fark da şu an için aşağı yukarı 60-80 lira. O yüzden onu da eliyorum ama madem sen kullanıyorsun bir soru sorayım: Ön kamera tabletin ortasında değil de kenarda. Skype gibi görüntülü görüşmeler yaparken sıkıntı olmuyor mu ya? Tableti hafif yana falan mı döndürmek lazım nasıl oluyor?
SKYPE ile pek sorun olmadı zaten iki kez deneme sansım oldu :D

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Büyük bi ihtimal konuda linkini verdiğim tableti alacağım. Yine de fikri olan var mı diye sonra tekrar buraya bakarım. Teşekkürler arkadaşlar.

avast

avast

Üye
Kardes 300+41 koyma sansin varsa 40 gun oce asus memopad hd7 aldim 341 tl 12.ghz 4 cekirdek 1 gb ram ha cikamazsan 2 cekirdek guvendiin markalara bak

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardes 300+41 koyma sansin varsa 40 gun oce asus memopad hd7 aldim 341 tl 12.ghz 4 cekirdek 1 gb ram ha cikamazsan 2 cekirdek guvendiin markalara bak

Söz konusu güvene gelince aslında ummadık taşlar baş yarıyor ama tablet almadan vazgeçeceğim galiba. :) Üzerine 41 lira koyma şansım da yok açıkçası.

avast

avast

Üye
Söz konusu güvene gelince aslında ummadık taşlar baş yarıyor ama tablet almadan vazgeçeceğim galiba. :) Üzerine 41 lira koyma şansım da yok açıkçası.
Anliyorum ama alacaksaniz aklinizda olsun sonucta bi defa alacaksiniz bekleyin 1 ay ama ustune koyup 4 cekirdekvbi modelvalin sonucta bi defa alacaksiniz

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
o kadar performans manyagi bi tablete ihtiyacim yok aslinda. sonucta oyun vs oynamam ben. film izlemek vb seyler icin de cift cekrdek yeterlidir bana.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konu Sahibi isteği üzerine :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt