50 lik Kontur 40 lira tüm operatörlere

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

massakren

Üye
    Konu Sahibi
50 lik Kontur 40 lira tüm operatörlere
arkadaşlar elimde bir dünya Tl. var telefon çok fazla işime yaramadığı için boş boş duruyor nakite çevirmek istiyorum...
Turkcell 50 lira =40.00 Tl'ye
Avea 50 lira =42 Tl'ye
Vodafone 50 lira = 45 Tl'ye vericem istanbul beylik düzünde yaşıyorum isteyen arkadaşlarla yüzyüze görüşebiliriz isteyenlerle de alışverişimizi banka yoluyla yaparız. isteyen arkadaşlar bana PM atsın yada [email protected] adresime mail atsın.
NOT: Cep Telefonu vs. gibi ürünlerle takasda yapabiliriz.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Fiyatlandırmayı hangi mantık üzerinden yaptınız tam çözemedim yani Turkcell genelde daha pahalı olduğundan TL olarak onun fiyatını daha yüksek tutsanız anlayacağım yada hepsini aynı sabit fiyat tutsanız anlayacağım ama bu fiyatlandırma garip geldi :) Eğer teklif veriliyorsa elindeki Vodafone TL için teklif verebilirim.

hans_molger

hans_molger

Üye
TL kartların Gelişleri O kadar Değil Neden Bu Fiyatlara Veriyorsunuz ?

massakren

Üye
    Konu Sahibi
bu benim fiyatlarım öyle hepsi aynı fiyat olmasın diye kafama göre yazdım sen bi teklif ver bakalım anlaşmaya çalışırız

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Fiyatlandırmayı hangi mantık üzerinden yaptınız tam çözemedim yani Turkcell genelde daha pahalı olduğundan TL olarak onun fiyatını daha yüksek tutsanız anlayacağım yada hepsini aynı sabit fiyat tutsanız anlayacağım ama bu fiyatlandırma garip geldi :) Eğer teklif veriliyorsa elindeki Vodafone TL için teklif verebilirim.

Kesin forumdaki üyelerin bulunduğu operatörün yoğunluğuna göre fiyat biçmiştir :D

massakren

Üye
    Konu Sahibi

Kesin forumdaki üyelerin bulunduğu operatörün yoğunluğuna göre fiyat biçmiştir :D

Hayır Arkadaşım kafamdan sitede ki yoğunluk ne şekilde ona bakmadım bile Bende Her operatöre ait bol miktarda TL var sizdede kontürlü cep telefonu hatları bu yüzden açtım bu konuyu . Mantıklı teklifleri olan yazsın bi fiyatta anlaşır alış verişimizi yaparız

murat2414

Üye
bana bi 20 tl lazım elinde var mı (trcell)

massakren

Üye
    Konu Sahibi
var

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bana AVEA 20 tl'yi ne kadara verirsin?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Sonuçta ben banka üzerinden online işlemlerden yüklüyorum o yüzden benim senden almam için baya uygun fiyat vermen gerek ki senden alayım. Benden teklif istedin ben Vodafone 50 TL 'ne 30-35 TL arası veririm. Eğer uygunsa pm den ulaşabilirsin.

altidor136

altidor136

Üye
kendisi sıte açmış ordan her üye olunca site sahibine 1,5 tl geliyor. Yoksa kendi yüklese bukadar ucuza satmaz.

mehmetaliogurlu

Üye
türkcell alabilirim belirttiğiniz fiyattan.. 50 tl kadar lazm bana

altidor136

altidor136

Üye
10tl nie zarar ediyon?

ferman_66

Üye
Avea parça halinde tl satmak isterseniz lütfen ö.m atınız ödeme şans oyunları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt