maxirabit
Üye
Eğer 13-15 saat üzeri uyursan sanki bir 70 liği susuz içmiş gibi olabilirsin, tavsiye etmem fazla uykuyuBana kalsa 24 saat uyurum
14 saat kadar uyumuştum baş ağrısından dolayı iyice mahfetmişti

Eğer 13-15 saat üzeri uyursan sanki bir 70 liği susuz içmiş gibi olabilirsin, tavsiye etmem fazla uykuyuBana kalsa 24 saat uyurum

Eğer az uyursan daha fazla uykuyu istersin, bizim yerimizede uyu o zaman, tatlı uykularDaha önce çok defa yaptım o olayı. En güzel an bence. Hayattan uzak mis gibi

Memur olacaksın demek, güzel işte, uykusuz kalmana değer bubitti işte o günlerKPSS A -.-
neyse yarın 6 da kalkıyorum iyi geceler

Aynen öyle. Memur olursam her türlü giderim işe aga umrumda olmaz uykuMemur olacaksın demek, güzel işte, uykusuz kalmana değer bu![]()

Cumartesi pazar uyursun, hafta içi uyku göremezsin bu yönü var ama olursan zaten her yönden iyi olacakAynen öyle. Memur olursam her türlü giderim işe aga umrumda olmaz uyku![]()

Siteye kız üyeler geldi mi başlıkla beraber

Yok abiSiteye kız üyeler geldi mi başlıkla beraber![]()

Gelmezler o zamanYok abi![]()

Bence deGelmezler o zaman![]()

Yalnız alexa tr sırlamasında kizlarsoruyor 1. Sayadaydı geçenlerde, 2. Sayfaya geçmiş orasıda güncelliğini kaybediyor. Maxicep e hiç bakmadım kaçıncı sırada diye ama ileri sayfalardadırBence de![]()

367. MaxicepYalnız alexa tr sırlamasında kizlarsoruyor 1. Sayadaydı geçenlerde, 2. Sayfaya geçmiş orasıda güncelliğini kaybediyor. Maxicep e hiç bakmadım kaçıncı sırada diye ama ileri sayfalardadır![]()
Yok artık, gerçek mi bu. Ölmüşte toprak atanı yok367. Maxicep

Merhumu nasıl bilirdiniz?Yok artık, gerçek mi bu. Ölmüşte toprak atanı yok
Alexa Traffic Ranks
How is this site ranked relative to other sites?
Global Rank
27,179 239,816
Rank inLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
367

Bu kadar sonda olmayı nasıl başardılarMerhumu nasıl bilirdiniz?![]()

En son hatırladığın rank kaçtı abi?Bu kadar sonda olmayı nasıl başardılar
Günlük 10 $ bile kazandırmaz böyle bir rankla
Helvasını yiyeceğiz bu gidişle![]()

Bu sitenin en yüksek zamanları 2008 ve 2012, sonrası tırt olduEn son hatırladığın rank kaçtı abi?![]()