maxirabit
Üye
Beyin dalgalarına bakıyorlar, uyku halinde oluyor hasta, öyle kontrol ediyorlarEeg neydi abi![]()

Beyin dalgalarına bakıyorlar, uyku halinde oluyor hasta, öyle kontrol ediyorlarEeg neydi abi![]()

Klavye hatası heraldeEeg neydi abi![]()

Bu gun sonuçları çıkacak bakalım ne olacakKlavye hatası heralde![]()

İyi çıkar inşAllahBu gun sonuçları çıkacak bakalım ne olacak![]()

Anladım abi. Bir hastalık çıkmamıştır umarım.Beyin dalgalarına bakıyorlar, uyku halinde oluyor hasta, öyle kontrol ediyorlar![]()

Sağol teşekkürlerİyi çıkar inşAllah![]()

Başım ağrıyor diyordu, doktor ilaç verdi sonrada eeg olsun, ne varsa çıksın dedi, bu günde sonuçlar çıkacak işteAnladım abi. Bir hastalık çıkmamıştır umarım.![]()

Değilmiş abiKlavye hatası heralde![]()

Migren olmasın abiSağol teşekkürler
Başım ağrıyor diyordu, doktor ilaç verdi sonrada eeg olsun, ne varsa çıksın dedi, bu günde sonuçlar çıkacak işte![]()

Sinuzit var ama migren de çıkabilir belli olmaz, sinuzit in olduğu kesinDeğilmiş abi
Migren olmasın abi![]()

Tekrardan geçmiş olsun abi.Sinuzit var ama migren de çıkabilir belli olmaz, sinuzit in olduğu kesin![]()

Japon candirUhuyla yabışdırsak
![]()
Kore daha iyiJapon candir

kore yapıştırıcısı var mı?Kore daha iyi![]()

Sağol teşekkürler sonuçlar bu gün çıktı ama bir şey yok. Yarın da 10 kasımTekrardan geçmiş olsun abi.
Migren fena![]()

Bir şey yok derken yengede mi bir şey yok yoksa somut bir veri mi yok abiSağol teşekkürler sonuçlar bu gün çıktı ama bir şey yok. Yarın da 10 kasım![]()

Hiç bir şey çıkmadı anlamında, bir şey'i yok yaniBir şey yok derken yengede mi bir şey yok yoksa somut bir veri mi yok abi![]()

Sevindim abi o zaman dansHiç bir şey çıkmadı anlamında, bir şey'i yok yani![]()

Öyle, sağlam çıktıSevindim abi o zaman dans![]()

Öyle, sağlam çıktı![]()