Böyle bir cihazı 1 saat bile geciktirmeden tüm dünya ile aynı anda ülkemizde dağıtıma sunmamak Nokia'nın şimdiye kadar yaptığı en büyük hatalardan biri olabilir
bu durumun kötü olan tek yanı karar veriyorsun şunu alacam diye sonra pat bir cihaz çıkacak haberi bekle yine onu alacam de yine hüsran bakalım kısmet hangisine 920 harika ama bir büyük özellikli 5-6 inç fark etmez bir bakim
Güzel habermiş. Bence adı L1525 olur. Abi bunun yanında düşünsenize alüminyum gövdeli şık bir kalemi ve birde alüminyum gövdeye sahip klasik görünümlü WP8 işletim sistemli KOL SAATİ. Ne prestijli bir takım olur üfff.
Valla hiç inanasım gelmedi bu habere. 1520 daha global olarak dağıtılmadan ki Ekim ayı bitti Kasım ayına girdik gibi bir de üstüne Aralık ayında yeni cihaz tanıtıp Ocak ayında onu satışa çıkarmak yok olmaz. Hiç inandırıcı gelmiyor bana. 1520'nin satışlarını etkilememek için minimum Mart ayından önce yeni cihaz çıkarmamaları lazım bence satış pazarlama açısından. O bakımdan Mart-Nisan döneminden önce ben pek 4.5"-5" aralığında bir model beklemiyorum.
Valla hiç inanasım gelmedi bu habere. 1520 daha global olarak dağıtılmadan ki Ekim ayı bitti Kasım ayına girdik gibi bir de üstüne Aralık ayında yeni cihaz tanıtıp Ocak ayında onu satışa çıkarmak yok olmaz. Hiç inandırıcı gelmiyor bana. 1520'nin satışlarını etkilememek için minimum Mart ayından önce yeni cihaz çıkarmamaları lazım bence satış pazarlama açısından. O bakımdan Mart-Nisan döneminden önce ben pek 4.5"-5" aralığında bir model beklemiyorum.
Yani yine az çok benim dediğim döneme denk gelecek. Bu arada 1520 gerçekten güzel bir cihaz olmuş ya Birkaç tane video izledim cihazla ilgili. Müthiş bir cihaz ama tek eksisi benim açımdan 6" olması