5,6 Bilemedin 7 Saniyede Sertifika Alma :D

Rasim ustanın cfw'sinin olduğu linki yazarmısın peki buraya , bende bir bakayım.

Arkadaşlar Öncelikli Şunu Söylemeliyim Ki Uygulama İnşallah Signedtir. Benim Telefon Hackli O Yüzden Bilmiyorum Signed Olup Olmadığını Ama Sis Contentte Signed Yazıyor

Senin telefon hacklimi nasıl yaptın anlatımı varmı forumda

goktas19

Üye
Arkadaşlar bende bunu işlemi yaparken hata verdi MyCert.cey ve . yazan yerde çince birşeyler yazıyor sonraki işlemleri yaptığımda ise sonunda hata veriyor

goral

Üye
<br />
<br />

----------Eklendi @ 14:16:26 ---------- Yazıldı @ 14:14:19 ----------

kardeş uygulama tamam ama bir sorun var görev ekle dediğim zaman E yani hafıza kartındaki dosyaları görmüyor bana ulaşabilir misin bu benim facebook adresim buradan bana ulaş lütfen yukarıda verdiğim link

----------Eklendi @ 14:22:22 ---------- Yazıldı @ 14:16:26 ----------

<br />
<br />kardeş ben yaptım da görev ekle diyor ama bir türlü hafıza kartında unsigned dosyaları hatta hiç bir dosyayı görmüyor bana bu face linkinden ulaşırmisin rica etsem

----------Eklendi @ 14:26:08 ---------- Yazıldı @ 14:22:22 ----------

<font face="Book Antiqua"><font color="DarkRed"><font size="3"><b>5800 Kullanıyorsan Forumda CfwLer Var Onları Kur Beraberinde Hack Getiriyor Diye Biliyorum</b></font></font></font>
<br />
<br />bende 5800 kullanıyorum sertifika olayını bir türlü aşamadık lanet olsun yardımcı olun

----------Eklendi @ 14:34:45 ---------- Yazıldı @ 14:26:08 ----------

Senin telefon hacklimi nasıl yaptın anlatımı varmı forumda
<br />
<br /> BU KONUDA SANA YARDIMCI OLABILIRIM BEN YAPTIM ŞU LINKTEN BANA ULAŞ

----------Eklendi @ 14:36:12 ---------- Yazıldı @ 14:34:45 ----------

Arkadaşlar program doğru yapınca süper çalışıyor ben yaptım kardeş teşekkür teşekkür sertıfıka olayı ortadan kalktı oley oley

eline saglık kardeşim %10000 calısıyo c5-c3 de

harwired

Üye
arkadaslar...dosyayı ekledikten sonra diger imza olanı secip secenekler git basinca oluyor!!! gercekten oluyor emege saygı arkadasın dediklerini tek tek yapıp sadece sis imzalarken olusan hatanın cözümü budur.... 5800...bu arada bir dosyayı serfikaladiktan snra yüklerken hafiza kartını bile seçseniz yüklenecek şeyin adında bir dosya acıyor telefn hafizasnda ve bazılarnda dosyanın icine yuklenen şeyle ilgili bisiler atıo.ne oldugunu çözemedm.hatta yükledgniz dosyayi kaldrıncada silmiyor telefn hafızasndan...

usta eline diline zekana aklIna herseyine saglIK tas gibi caISIYO ben yaptIM 10 sn

Konu Sahibi

Rica Ederim. Tebrikler Bu Arada Yapan İlk Kişisin

----------Eklendi @ 17:55:21 ---------- Yazıldı @ 17:53:00 ----------

eline saglık kardeşim %10000 calısıyo c5-c3 de

usta eline diline zekana aklIna herseyine saglIK tas gibi caISIYO ben yaptIM 10 sn

Önemli Değil Arkadaşlar

----------Eklendi @ 17:56:17 ---------- Yazıldı @ 17:55:21 ----------

O Sorunu Bilmiyorum Bak Bende Olmadı C Falan Dolmadı Bende

harwired

Üye

C ye gir içindeki dosyaları karıştır zaten bagırıo resmen ben burdayım die dosyalar tabi önceden ara sıra girip C deki dosyaları kurcalayıp yer acmaya çalışıosan fark edersin yenileri elllerrrriiiinnneeee saaaaaggglııııkkk çanavar gibi calışıo...teşekkürlerrr

bluee_06

Üye

burda bir hata veriyo şu çıkıyo ekrana

Tepkiler: emre_alper

goktas19

Üye
Bu soruna çözüm var mı?

şu ana kadar gördüğüm en iii paylaşım arkadaşım sertifika aldım ama hata veriyordu. bu program çok işime yaradı indirdiğim sertifika ile imzalayamadığım uygulamayı imzaladım. indirilen programın signed olması da büyük avantaj tabi opda imobile gibi siteleri bekleyene kadar burası çok basit ve kullanışlı. tekrar ellerine sağlık

goktas19

Üye
<br />Bağlantı problemi değil 3 ayrı WLAN dan 2 ayrı Vodafone internetinden denedim
<br />

Konu Sahibi

Rica Ederim

bluee_06

Üye
<br />Bağlantı problemi değil 3 ayrı WLAN dan 2 ayrı Vodafone internetinden denedim
<br />

bağlantı hatasından bahsedilirken programı ilk açışında bi güncelleme yapıyor eğer o anda bağlantı hatası olursa bidaha düzeltemiyosun

goktas19

Üye
<br />Himm... Yani bu hata bir kere çıktıysa bu program bir daha kullanılamıyor mu ?
<br />