turkishield
Üye
-
Konu Sahibi
-
şuan bu Romu kullanmıyorum o yüzden ekran görüntüsü alamıyorum. youtube yaz g2 cloudy 3.1 diye Türkçe bir sürü inceleme mevcut şimdiden.Merhaba
Ekran görüntüleri paylaşabilir misiniz. G3'te bulunan splitview özelliği var mı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Romu kurmadan önce fu ll wipe yapıp sonra şu verdiğim linkteki dosyayı içindeki aromadan lolipop seçip kur sonra romu direk kur bu kadar .[emoji4]
Bende lag vs yok dikkatimi çeken bi bildirim ledi buga giriyor birde kapatıp açınca otomatik dönme açılıyor oda bazen .romda bir kaç lag lar bulunmakta olmamış bu rom ama cloudy fa hafta sonuna yeni güncelleme vereceğini tweet lemiş bu iyi haber en azından
Ben cloudy 2.2 den geçtim gayet memnunumYani arkadaşlar kurmayım mı hafta sonunu mu beklemeliyim ?
buna gerek yok millet karıştırabilir kurulum safhasıni benim verdiklerim yetiyor zaten.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Romu kurmadan önce fu ll wipe yapıp sonra şu verdiğim linkteki dosyayı içindeki aromadan lolipop seçip kur sonra romu direk kur bu kadar .[emoji4]
Benim gibi full wipe yaptım telefon LG logosunda kaldı şimdi onunla uğraşıyorumbuna gerek yok millet karıştırabilir kurulum safhasıni benim verdiklerim yetiyor zaten.
Bana böyle daha kolay gibi geldi o yüzden yazmıştım .buna gerek yok millet karıştırabilir kurulum safhasıni benim verdiklerim yetiyor zaten.
LG logo nasıl kaldı rom kurmadan önce yapman gerekeni yapmadin mı ?Benim gibi fu ll wipe yaptım telefon LG logosunda kaldı şimdi onunla uğraşıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?