00cengiz
Üye
4Shared.com'a Giriş Resimli Anlatım
Arkadaşlar Biliyorsunuz Ki Kısa Bi Zaman Önce 4Shared Türkiye'de Erişime Engellendi, Ve Bu Engeli Cok Basit İşlemlerle Kaldıracağız ..
> Öncelikle Denetim Masasına Giriyoruz, Ardından Alttaki Resimdeki Gibi Ağ Ve İnternet Seçeneğine Giriyoruz .
< Ardından Alttaki Resimdeki Gibi Ağ Ve Paylaşım Merkezine Giriyoruz ..
>Alttaki Resimdede Gördüğümüz Gibi Yerel Ağ Bağlantısına Tıklıyoruz ..
> Ardından Karşımıza Alttaki Resimdeki Gibi Bir Kutucuk Çıkacak,, Özelliklere Basın..
> Aşağıdaki Resimdeki Gibi Bir Kutucuk Çıkacak. Bu Kutucukta ' İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/Pv4) ' Seçeneğine Çift Tıklyıoruz . .
> Ardından Tüm Ayarları Yazıları Kutucuk İşaretlemelerini, Aşağıdaki Resme Bakarak Yapın Ve Ardından Tamam Butonuna Tıklayın. Ve 4Shared Açılmıştır ..
> Öncelikle Denetim Masasına Giriyoruz, Ardından Alttaki Resimdeki Gibi Ağ Ve İnternet Seçeneğine Giriyoruz .
< Ardından Alttaki Resimdeki Gibi Ağ Ve Paylaşım Merkezine Giriyoruz ..
>Alttaki Resimdede Gördüğümüz Gibi Yerel Ağ Bağlantısına Tıklıyoruz ..
> Ardından Karşımıza Alttaki Resimdeki Gibi Bir Kutucuk Çıkacak,, Özelliklere Basın..
> Aşağıdaki Resimdeki Gibi Bir Kutucuk Çıkacak. Bu Kutucukta ' İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/Pv4) ' Seçeneğine Çift Tıklyıoruz . .
> Ardından Tüm Ayarları Yazıları Kutucuk İşaretlemelerini, Aşağıdaki Resme Bakarak Yapın Ve Ardından Tamam Butonuna Tıklayın. Ve 4Shared Açılmıştır ..