4 un üzerine 400 tl verdim 4se terfi ettim çok mükemmel bir cihaz ozelikle kamera![]()
4 ile 4s arasındaki farklar belirgin mi 
Orj. siri kullanırsın artık4 ile 4s arasındaki farklar belirgin mi
![]()

Kamera haric i fark belirginlesmiyo ramler ayni ya degisen bisey yok![]()

Acaba S2'de kalmaya devam mı etsem ki![]()
Kamera haric i fark belirginlesmiyo ramler ayni ya degisen bisey yok![]()

Madem öyle Apple neden çıkardı 4s'i?
Bikere 4 tek çekirdekken 4s çift çekirdek.İki kat daha hızlı anlamına gelir bu.4s'in grafik işlemcisi 4'e göre 6 kat (veya 7 tam hatırlamıyorum) hızlı.Yani, evet 4 kullansan da pek bi eksikliğini hissetmeyebilirsin.Ama sadece kameraları farklı demek doğru değil bence![]()
Gereksiz terfi olmuş ama hayırlı olsun demek düşer bize , şarjı 4 göre nasıl ,internette insanlar 4s in şarjının az gittiğini söylüyorlar.1-2 gün içinde belli olur burada belirtirsen memnun olurum.Bu arada 4 ü kaça saydılar?
vallaha ben pek cok şarjı gıden gormedım ınternet gırersen
Acaba S2'de kalmaya devam mı etsem ki![]()
bence geçme gereksiz değişiklik kötüdür, 4s'in s2'den ne üstünlüğü var çok merak ettim. öyle bir anlık hevesle alma
Bende zaten ondan bahsettim gozle gorulur bi fark yok kamera disinda ram degismedigi icin oyun performansi hemen hemen ayni yani hiz ve performans bakiminda ahim sahim bisey yok ama 4 te cekim problemi var diye biliyorum
Grafik islemci 7 kat güçlü,a5 çipi de a4 çipinden çok daha teknolojik ve güçlü.Kamerası da gördügüm örnek çekimlere göre daha üstün,yine a5 ile alakalı olarak sarj konusunun daha iyi oldugu söyleniyo 2 islemciye dagıtılan güç bataryayı zorlamaz ve frekansı da düsük tutmuslar ki sarj sorununu bi nebze düsürmüsler yorumlar bu yönde diye ben de böyle düsündüm.Gözle görülür bi fark yok diyosunuz da bu gözün nereye baktıgına baglı 4s quad core cihazlara kafa tutuyor browser testlerinde.İp4 de çok basarılı o da döneminde dual core cihazlarla yarıstı ve basarılı oldu.Ama onun 4s gibi 4 çekirdek rakipleri yoktu..
Ya zaten bunla kagit uzerinde ozellikler suan gozle gorulur bi kasma yok iki telde cok stabil