4se terfi ettim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
Kasma o cihazların dogasına aykırı zaten.Menüde mi dolastın farkı anlamak için naptın.Baglan bi wifi noktasına ikisiyle koy iki cihazı yan yana browserları test et aynısitelerle.Aç agır bi oyun oyuna giris zamanlamalarını ve akıcılıgı test et.
Aç haritaları akıcılıgı ve girisi test et ve su meshur infinity oyunu var o çıktı mı bilmiyorum ama ip4'ü biraz zorlayacaktır bu oyun.
Bir kac istisna haric cok fark yok bence tabi fark olcak biri ust model cunku ama oyle aman aman 3g ile 3gs arasindaki gibi fark yok

Türe

Türe

Üye
Kasma o cihazların dogasına aykırı zaten.Menüde mi dolastın farkı anlamak için naptın.Baglan bi wifi noktasına ikisiyle koy iki cihazı yan yana browserları test et aynısitelerle.Aç agır bi oyun oyuna giris zamanlamalarını ve akıcılıgı test et.
Aç haritaları akıcılıgı ve girisi test et ve su meshur infinity oyunu var o çıktı mı bilmiyorum ama ip4'ü biraz zorlayacaktır bu oyun.

4s ' de infinity blade 2 5-10 sn önce açılıyo

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Türe

Türe

Üye
Normaldir yeni çıkmıs ve çıkacak olan oyunlar için çok iyi bir terfi ve kesinlikle gereksiz bir terfi degil.

Cidden cok onemli bu benim icin cunku 2 yil kullanicam ya elimdeki s2 yi ya da alacagim 4s i

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İkisi de 2 yıl tam performans kullanılır mı bilemem ama android son dönemlerde satıs stratejisi kurbanı oluyo çogu sahane cihaz 4 yada jb almadı vermediler ilerde S2 için de jb den sonra bi güncelleme alamaz haberleri çıkarsa sasmamak lazım çünkü deli gibi cihaz çıkarıyor Samsung.Apple tarafında böyle bi sorun olmaz.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hayırlı olsun.

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim 4 U 1000 tl ye saydılar tanıdık bir telefoncu abi var 4s i bana 1400 tl ye verdi farkı cihaz çok seri kamera harika siri çok daha ukala şarjı dün taktım İnternet'e falan girdim hala giriyorum %84 su anda...

kmesne

kmesne

Üye
Bence şu an için çok büyük bir hata etmişsin çünkü 2 ay içinde yeni ıphone türkiyeye gelir kendin de lanet edeceksin az bekleseydim diye ama iş işten çoktan geçmiş olacak

Epple

Epple

Üye
Bence şu an için çok büyük bir hata etmişsin çünkü 2 ay içinde yeni ıphone türkiyeye gelir kendin de lanet edeceksin az bekleseydim diye ama iş işten çoktan geçmiş olacak

Bi kere 6. Nesil iPhoneun fiyatinin ne kadar olacagi belli bile degil. Kaldi ki 2 ay sonra 4u 1000 tl ye satmasinin inkani yoktu.

Bu arada dun bi oylesine sordum bi telefoncuya benim 4s i 900 e alalim dediler :D

WebStyle

WebStyle

Üye
Şahsen ben 4 kullanıyor olsaydım biraz daha bekleyip 5 e terfi ederdim ancak almissiniz artık 4siniz hayırlı olsun.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bi kere 6. Nesil iPhoneun fiyatinin ne kadar olacagi belli bile degil. Kaldi ki 2 ay sonra 4u 1000 tl ye satmasinin inkani yoktu.

Bu arada dun bi oylesine sordum bi telefoncuya benim 4s i 900 e alalim dediler :D

:oha: 900 mü? Ben 1000 veririm :ehe

KayraBey

KayraBey

Üye
Güle güle kullan

TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim ben yeni sordum 1600 veririz dediler:)

15097

15097

Üye
güle güle kullan

toprak_8822

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt