4se terfi ettim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheSoftware

TheSoftware

Üye
    Konu Sahibi
4se terfi ettim :)
4 un üzerine 400 tl verdim 4se terfi ettim çok mükemmel bir cihaz ozelikle kamera :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Hayirli olsun gule gule kullanin.

codblackops2

codblackops2

Üye
hayırlı olsun :)

Epple

Epple

Üye
Hayirli olsun. Kaca saydilar bari senin 4u? Yada 4s kaca geldi tam olarak?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
güle güle kullan

FRAPSDH

Üye
Gereksiz terfi olmuş ama hayırlı olsun demek düşer bize , şarjı 4 göre nasıl ,internette insanlar 4s in şarjının az gittiğini söylüyorlar.1-2 gün içinde belli olur burada belirtirsen memnun olurum.Bu arada 4 ü kaça saydılar?

Epple

Epple

Üye
Kamera haric i fark belirginlesmiyo ramler ayni ya degisen bisey yok :D

Madem öyle Apple neden çıkardı 4s'i?

Bikere 4 tek çekirdekken 4s çift çekirdek.İki kat daha hızlı anlamına gelir bu.4s'in grafik işlemcisi 4'e göre 6 kat (veya 7 tam hatırlamıyorum) hızlı.Yani, evet 4 kullansan da pek bi eksikliğini hissetmeyebilirsin.Ama sadece kameraları farklı demek doğru değil bence :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
Madem öyle Apple neden çıkardı 4s'i?

Bikere 4 tek çekirdekken 4s çift çekirdek.İki kat daha hızlı anlamına gelir bu.4s'in grafik işlemcisi 4'e göre 6 kat (veya 7 tam hatırlamıyorum) hızlı.Yani, evet 4 kullansan da pek bi eksikliğini hissetmeyebilirsin.Ama sadece kameraları farklı demek doğru değil bence :oke:

Bende zaten ondan bahsettim gozle gorulur bi fark yok kamera disinda ram degismedigi icin oyun performansi hemen hemen ayni yani hiz ve performans bakiminda ahim sahim bisey yok ama 4 te cekim problemi var diye biliyorum

phasan

phasan

Üye
Gereksiz terfi olmuş ama hayırlı olsun demek düşer bize , şarjı 4 göre nasıl ,internette insanlar 4s in şarjının az gittiğini söylüyorlar.1-2 gün içinde belli olur burada belirtirsen memnun olurum.Bu arada 4 ü kaça saydılar?

vallaha ben pek cok şarjı gıden gormedım ınternet gırersen

fedlkamp

Üye
Epple

Epple

Üye
Bende zaten ondan bahsettim gozle gorulur bi fark yok kamera disinda ram degismedigi icin oyun performansi hemen hemen ayni yani hiz ve performans bakiminda ahim sahim bisey yok ama 4 te cekim problemi var diye biliyorum

Deathgrip denen sorun. Metal cercevenin sol altindaki birlesim kismina dokunursaniz ( orada anten oldugu ) icin sinyal azaliyor. Case filan alarak cozuluyo abartilcak bisey degil yani.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Grafik islemci 7 kat güçlü,a5 çipi de a4 çipinden çok daha teknolojik ve güçlü.Kamerası da gördügüm örnek çekimlere göre daha üstün,yine a5 ile alakalı olarak sarj konusunun daha iyi oldugu söyleniyo 2 islemciye dagıtılan güç bataryayı zorlamaz ve frekansı da düsük tutmuslar ki sarj sorununu bi nebze düsürmüsler yorumlar bu yönde diye ben de böyle düsündüm.Gözle görülür bi fark yok diyosunuz da bu gözün nereye baktıgına baglı 4s quad core cihazlara kafa tutuyor browser testlerinde.İp4 de çok basarılı o da döneminde dual core cihazlarla yarıstı ve basarılı oldu.Ama onun 4s gibi 4 çekirdek rakipleri yoktu..

Symbianize

Symbianize

Üye
Grafik islemci 7 kat güçlü,a5 çipi de a4 çipinden çok daha teknolojik ve güçlü.Kamerası da gördügüm örnek çekimlere göre daha üstün,yine a5 ile alakalı olarak sarj konusunun daha iyi oldugu söyleniyo 2 islemciye dagıtılan güç bataryayı zorlamaz ve frekansı da düsük tutmuslar ki sarj sorununu bi nebze düsürmüsler yorumlar bu yönde diye ben de böyle düsündüm.Gözle görülür bi fark yok diyosunuz da bu gözün nereye baktıgına baglı 4s quad core cihazlara kafa tutuyor browser testlerinde.İp4 de çok basarılı o da döneminde dual core cihazlarla yarıstı ve basarılı oldu.Ama onun 4s gibi 4 çekirdek rakipleri yoktu..

Ya zaten bunla kagit uzerinde ozellikler suan gozle gorulur bi kasma yok iki telde cok stabil

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ya zaten bunla kagit uzerinde ozellikler suan gozle gorulur bi kasma yok iki telde cok stabil

Kasma o cihazların dogasına aykırı zaten.Menüde mi dolastın farkı anlamak için naptın.Baglan bi wifi noktasına ikisiyle koy iki cihazı yan yana browserları test et aynısitelerle.Aç agır bi oyun oyuna giris zamanlamalarını ve akıcılıgı test et.
Aç haritaları akıcılıgı ve girisi test et ve su meshur infinity oyunu var o çıktı mı bilmiyorum ama ip4'ü biraz zorlayacaktır bu oyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt