4,5 G geleli 3 aya yaklaştı son 4 gündür ilk günlerdeki performans yok. 3G daha hızlı. Ben vodafone kullanıyorum. Türk Telekom fiberlesede geçiş yapsam diye bakarken avea kullanan abim şişirme reklamlara ve iyice yavaşlayan 3G-4G bağlantılarına kızarak vodafone taşındı. En azından bulunduğumuz bölgede vodafone 3G daha hızlı çalışıyor...
4.5G ile gelen HD arama yani daha net ses daha net görüntülü arama yapmaya yarayan özellik arama ayarlarından etkinleştiriliyor s7 note5 s6 gibi son telefonlarda oluyor.
4.5G ile gelen HD arama yani daha net ses daha net görüntülü arama yapmaya yarayan özellik arama ayarlarından etkinleştiriliyor s7 note5 s6 gibi son telefonlarda oluyor.
Kardeş merak etme bende türkcell var 4 g kullanıyorum hızda 3g den hiçbir farkı yok.ben o farkı hiç yakaşayamadım.65mgbit ölçtüğüm halde hızda gözle görülür bir fark görmedim.sadece 4g yi kullandığında kota hızlı eriyor. O yüzden en iyisi 3g de kullanmak. İnsanları kandırıyorlar. Ha kullandığım telefenda not 3 9005 4g yi destekliyor.