4G li imei hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Bence de konu kesinlikle sapmadı ve bilakis yardım isteyen arkadaşın ihtiyacı kolay yoldan giderilmiş oldu. Konu 4g li cihaz için imei aranıyordu ve bizde 4g li cihaz için eski bir 4g li cihaz imeisine gerek olmadığı ve herhangi bir imei ile sorununu halledebileceği açığa çıkmıştı ki konuyu açan arkadaş kendi de kabullendi bunu. Sonuçta burada herkes imei konusunda bir bilgi daha öğrenmiş oldu. İhtiyaç giderilmesi bir yana sonradan bu forumdan bu bilgiyi (4g li cihaza eski 4g li cihaz imeisi çakmaya gerek olmadığı, hertürlü imei ile 4g yayını almaya devam edeceği bilgisi) alacak arkadaşlar çıkabilirdi.
Kesinlikle bir yanlış anlaşılma var.
Mesajlar silinince bu mesele ilerde tekrar açılacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ghstr

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
Bence de konu kesinlikle sapmadı ve bilakis yardım isteyen arkadaşın ihtiyacı kolay yoldan giderilmiş oldu. Konu 4g li cihaz için imei aranıyordu ve bizde 4g li cihaz için eski bir 4g li cihaz imeisine gerek olmadığı ve herhangi bir imei ile sorununu halledebileceği açığa çıkmıştı ki konuyu açan arkadaş kendi de kabullendi bunu. Sonuçta burada herkes imei konusunda bir bilgi daha öğrenmiş oldu. İhtiyaç giderilmesi bir yana sonradan bu forumdan bu bilgiyi (4g li cihaza eski 4g li cihaz imeisi çakmaya gerek olmadığı, hertürlü imei ile 4g yayını almaya devam edeceği bilgisi) alacak arkadaşlar çıkabilirdi.
Kesinlikle bir yanlış anlaşılma var.
Mesajlar silinince bu mesele ilerde tekrar açılacaktır.
arkadas hakli bu sayede 20 lira masraftan kurtuldum tesekkurler maxicep

• Beğen
Tepkiler: ghstr ve Murdoc Massaka
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
İmei önemli değil bağlantı türü için. Ben 3310 imei ile 3g bağlanıyordum. 4g de bağlanır.

• Beğen
Tepkiler: ghstr

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah bilgi icin benim kafama takilan telefonun wifide 2g hizinda calismasi

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
eyvallah bilgi icin benim kafama takilan telefonun wifide 2g hizinda calismasi
Wifi de 2g hızı ne demek?
Wifi de iseniz bu modemin, uzaklığınızın, etraftaki modemlerin çokluğunun aynı kanalda olmanızla alakalıdır. Mobil veri başka birşey.
Şimdi konu değişmeye başladı. Mesajlarımız silinebilir :gul::gul::gul:

• Beğen
Tepkiler: ghstr ve Murdoc Massaka

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
birkac yerden denedim ayni s4 wifiden bir guncellemeyi galaxy youngdan daha gec indiriyor.ayni modeme bagli ikisi de

Sarangni

Sarangni

Üye
birkac yerden denedim ayni s4 wifiden bir guncellemeyi galaxy youngdan daha gec indiriyor.ayni modeme bagli ikisi de

Ne kadar geç indiriyor. Cihaz da 5.0 üzerine bir rom varsa ART kaynaklı uygulamaları geç yükler. Geç indirmez ama kurulumu uzun süre bilir. Speedtest ile bir test yapın ne kadar hıza çıkıyor bir bakım. Marketten Speedtest diye aratın çıkar.

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah bir deniyeyim android 5.0.1 yuklu root falan filan hicbirsey yok fabrikadan ne ciktiysa o
En son ne zaman sıfırladınız telefonu?
İ
ben de bilmiyorum 2.el aldim 1 ay once telefoncu arkadas sifirlamistir

askımm

Üye
braz önce bi sitede grdüm imail den ganti sorgulama varmı bkmak için szanlar hep imai paylaşmış :) su imail lim grantisi varmı hesabı yrumlar varr dı :)

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
hangi site bu

H0lligan

Üye
braz önce bi sitede grdüm imail den ganti sorgulama varmı bkmak için szanlar hep imai paylaşmış :) su imail lim grantisi varmı hesabı yrumlar varr dı :)
çalsak ne yazar tekrar çalınacak :ehe :D uğraşmayın onlarla hiç

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu hortlattım lakin benim i9505 4g ile çalışmıyor 3g de kaldı.
acaba Elazığa 4g direği dikmeyi mi unuttular yoksa farklı bir durum mu var.
simkart da 4g uyumlu operator vodafone

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Arkadaşlar konuyu hortlattım lakin benim i9505 4g ile çalışmıyor 3g de kaldı.
acaba Elazığa 4g direği dikmeyi mi unuttular yoksa farklı bir durum mu var.
simkart da 4g uyumlu operator vodafone
İnternet Üzerinden Sorgulatıp Öğrenebilirsin İthalatçi Garantı Altında Olduğu İçin Sanırım

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
İnternet Üzerinden Sorgulatıp Öğrenebilirsin İthalatçi Garantı Altında Olduğu İçin Sanırım
nereden sorgulatayim acaba
bir de ithalatci garanti dediniz de benim telefon pasaporta kayitli degil imei çakilmis
Arkadaşlar an itibariyle 4g geldi sorun meğerse imei de degil elazigin sinyal çekim gücünde imiş
malatyaya gittim orada 4g full çekiyor

Üst Alt